22 лютого відбудеться публічний звіт Голови Держпраці Романа Чернеги

Голова Державної служби України з питань праці Роман Чернега презентує інформацію про проведені заходи, виконані завдання та їхні результати, використані кошти державного бюджету та інші питання щодо діяльності Держпраці у 2017 році

Під час заходу представники громадських рад при органах виконавчої влади, громадських об’єднань, організацій роботодавців, професійних спілок, некомерційних організацій, профільні експерти та представники засобів масової інформації зможуть поставити запитання щодо висвітлених у звіті даних.

Регламент заходу:

11:00–11:45 – презентація публічного звіту Головою Державної служби України з питань праці Романом Чернегою;

11:45 – 12:15 – запитання та відповіді.

Місце проведення заходу: м. Київ, вул. Десятинна, 14, адмінбудівля Державної служби України з питань праці, кім. 319.

Контактна особа: головний спеціаліст сектору взаємодії зі ЗМІ Держпраці Больбат Олена Володимирівна, тел.: 289 61 36, 067 124 40 05.

Інформацію про учасників потрібно надати до 15.00 21 лютого 2018 року на електронну адресу: [email protected]

22 лютого відбудеться публічний звіт Голови Держпраці Романа Чернеги Читайте також: Держпраці відзвітувала про 2017 рік і поділилася планами на 2018 та скачуйте звіт

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Температурний скринінг працівників: як запровадити

Проведення температурного скринінгу працівників — обов’язкова процедура профілактичних заходів. Як організувати температурний скринінг на підприємстві, хто має контролювати його та як скласти наказ про запровадження температурного скринінгу — відповідає експерт.
36593

Як безпечно експлуатувати генератори електричної енергії

Масове використання генераторів стало новою українською реальністю. У статті розповідаємо про переваги різних видів генераторів, як організувати їх безпечну роботу й подбати про пожежну безпеку та які вимоги до обслуговувального персоналу
10104

Охорона праці жінок в Україні

Якими нормами законодавства урегульована охорона праці жінок на підприємстві у мирний та воєнний час? Що потрібно знати про особливості роботи жінок з вантажами, роботу жінок у нічний час, про нюанси працевлаштування та звільнення жінок? Детально про трудові права жінок — у статті.
31749

Інструктажі з пожежної безпеки: види, порядок проведення

Інструктажі з питань пожежної безпеки — один із найбільш ефективних заходів забезпечення пожежної безпеки на підприємстві. Зі статті ви дізнаєтеся про види протипожежних інструктажів, періодичність проведення інструктажів з пожежної безпеки та перевірку набутих знань.
162931

Правила безпеки праці під час виконання робіт у колійному господарстві

У зв'язку з тим, що робота працівників колійного господарства пов'язана з рухом поїздів і маневровою роботою, вона вимагає ретельного виконання правил і технологічних процесів кожного виду робіт.
52

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді