Скасовано річний звіт зі статистики праці № 6-ПВ

Державна служба статистики України наказом від 30.09.2015 № 260 внесла зміни до наказу «Про затвердження форм державних статистичних спостережень зі статистики праці» від 05.08.2014 № 224

Державна служба статистики України наказом від 30.09.2015 № 260 внесла зміни до наказу «Про затвердження форм державних статистичних спостережень зі статистики праці» від 05.08.2014 № 224.

Означеним наказом виключено абзац другий підпункту 1.1 пункту 1 у частині форми № 6-ПВ (річна) «Звіт про кількість працівників, їхній якісний склад та професійне навчання».

За повідомленням Прес-служби Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, міністерство поетапно зменшує кількість обов’язкових статистичних звітів, які подають українські підприємства. З наявних сьогодні 155 форм вже скорочено 15.

«Надалі ми плануємо скоротити максимальну кількість форм. Перший пакет — це ті форми статистики, які Держстат може скоротити самостійно, без внесення змін у законодавство. На наступних етапах ми оптимізуємо звітність, що дозволить зменшити адміністративне навантаження на бізнес та підвищить якість статистичних даних», — повідомила перший заступник Міністра Мінекономрозвитку Юлія Ковалів.

Підготувала Ольга Савченко,

редактор-експерт «Експертус Кадри»

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Чи мають працівники право не працювати під час повітряної тривоги

Чи оплачується робота під час повітряної тривоги? Який штраф за роботу під час повітряної тривоги? Які дії працівників під час повітряної тривоги? Відповіді на ці питання та все про те, як створити безпечні умови праці під час повітряної тривоги – у статті.
96

Порядок затвердження програм навчання та інструктажів з питань пожежної безпеки

Які обов’язки для керівників підприємств та осіб, котрі проводять навчання, передбачені документом? Та як за новим порядком проводити інструктажі з пожежної безпеки — розкажемо у статті.
5223

Організація навчання працівників з електробезпеки

Які існують форми навчання працівників, котрі обслуговують електроустановки споживачів, якими документами має бути врегульоване таке навчання. Більше про навчання та інструктаж працівників з електробезпеки — у статті.
19097

Розробляємо План роботи служби охорони праці

Для ефективної роботи служба охорони праці розробляє план заходів з охорони праці. Які питання мають бути охоплені в ньому, які заходи та терміни передбачені? Скачайте план роботи служби з охорони праці, підготовлений експертом, та дізнайтеся відповіді на ці та інші актуальні питання.
38455

Вимоги до організації робочого місця працівника з охорони праці

Організація робочого місця працівника з охорони праці є важливим аспектом забезпечення безпеки на робочому місці. Що таке робоче місце та робоча зона? Як має виглядати безпечне робоче місце? Чи є санітарно-гігієнічні вимоги до робочого місця? Якою має бути площа робочого місця на одного працівника? Відповіді на ці питання та все про вимоги до організації робочого місця – у статті.
192

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді