У Рівному успішно пройшов безплатний конгрес з охорони праці

Теми:

3 жовтня у Рівному редакція щомісячного видання «Довідник спеціаліста з охорони праці» провела безплатний Всеукраїнський конгрес з охорони праці за темою «Об’єктивне розслідування нещасного випадку».

Про нещасні випадки на виробництві, розслідування та нормативну базу розповідали: головний державний інспектор відділу розслідування нещасних випадків Микола Федоренко та страховий експерт з охорони праці Світлана Пількевич. Наприкінці заходу всі охочі мали можливість поставити свої запитання лекторам та отримали сертифікати учасників.

У Рівному успішно пройшов безплатний конгрес з охорони праці

Щиро вдячні всім за участь у Конгресі!

Більше фотографій можна побачити на наших сторінках в соціальних мережах ВК та Facebook.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Організовуємо навчання з охорони праці посадових осіб

Для досягнення безперервного та безпечного стану виробничого процесу роботодавцю потрібно організувати відповідне навчання з питань охорони праці посадових осіб, трудові обов’язки яких пов’язані з загальною організацією здійснення робіт на підприємстві.
15550

Дотримання вимог охорони праці на елеваторах

Елеватори входять у новий сезон роботи в умовах війни. Поряд з небезпеками воєнного стану, періодичних обстрілів та аварійних відключень електроенергії на підприємства чатують і традиційні небезпеки. Тому роботодавцям необхідно забезпечити постійний нагляд за безпекою на робочих місцях та організовувати технологічний процес відповідно до вимог нормативно - правових актів з охорони праці (далі – НПАОП).
32

Заповнюємо журнал реєстрації інструктажів з питань охорони праці на робочому місці

Зі статті ви дізнаєтеся, як вести журнал реєстрації інструктажів з питань охорони праці на робочому місці, та які існують вимоги до заповнення журналу реєстрації інструктажів з охорони праці на робочому місці. Також ви зможете скачати бланк журналу та зразок його заповнення.
198654

Заповнюємо Декларацію відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання

У статті ви знайдете бланк та приклад заповнення декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства та дізнаєтеся про порядок подання документа до відповідного дозвільного органу.
41043

Особиста картка обліку спеціального одягу, спеціального взуття та інших ЗІЗ

Роботодавець зобов’язаний організувати на підприємстві належний облік і контроль за видачею у встановлені строки ЗІЗ працівникам. Видачу і повернення ЗІЗ потрібно обліковувати в особистій картці обліку спеціального одягу, спеціального взуття та інших засобів індивідуального захисту.
37027

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді