Все про розслідування нещасних випадків на підприємстві

Автор
шеф-редактор Експертус Охорона праці
Ми зібрали в одній книзі всю актуальну інформацію про порядок розслідування нещасних випадків на виробництві. Скачуйте та використовуйте в роботі

Розслідування нещасних випадків: все, що може знадобитися, в одному місці

Дізнатися більше про порядок дій у разі нещасного випадку на виробництві та вимоги щодо його розслідування краще до того, як трапилася надзвичайна подія. Ми зібрали в одній книзі всю інформацію, яка може вам знадобитися у цій ситуації.

У ній ви, зокрема, знайдете: 

  • аналіз нормативних вимог Порядку № 337 і змін до нього;
  • поради експертів-практиків;
  • чіткий алгоритм дій;
  • зразки документів і шпаргалки.

Ми, звісно, бажаємо, щоб ця книга насамперед збагатила ваші теоретичні знання, а нещасних випадків на вашому підприємстві не траплялося.

Якщо ви хочете знати більше про те, як протидіяти викликам сьогодення, відвідайте наші вебінари: 

Все про розслідування нещасних випадків на підприємстві

Подивитися програму

Все про розслідування нещасних випадків на підприємстві

Подивитися програму

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Інструкція з надання домедичної допомоги

Якщо на підприємстві стався нещасний випадок, саме від ваших дій залежатиме життя та здоров’я потерпілого. Як правильно діяти в критичній ситуації, підкаже Інструкція з надання домедичної допомоги. Скачайте зразок інструкції, розроблений експертом.
183124

Акт службового розслідування порушень вимог безпеки

Після того, як комісія зі службового розслідування встановила причини, винних осіб і зміст порушень, вона складає акт службового розслідування. Скачайте Акт службового розслідування: зразок, розроблений експертом
8544

Службове розслідування порушень вимог безпеки

Якщо порушення вимог безпеки на виробництві спричинило негативні наслідки, зокрема призвело до матеріальних збитків або травмування працівника, роботодавець може ініціювати службове розслідування. У статті підкажемо, як проводити службове розслідування та надамо зразки супутніх документів.
80645

Допомога при ураженні струмом

Перша допомога при ураженні електричним струмом — це найпростіші медичні дії, які виконуються безпосередньо на місці події в найкоротші після травмування строки. У статті ми розповімо, як правильно надати першу допомогу при ураженні струмом.
63845

Порядок розслідування нещасних випадків на виробництві

У разі настання нещасних випадків, які завдали шкоди робітникам або іншим людям, роботодавець зобов’язаний вжити всіх зусиль для організації неупередженої та повної перевірки обставин таких подій. У статті розповідаємо не лише про загальну процедуру розслідування нещасних випадків, а й про те, як провести розслідування в умовах воєнного стану.
133041

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді