Не пропустіть: нові закони з поясненнями та День охорони праці

Електронний журнал «Довідник спеціаліста з охорони праці» відзначає 13 років

image15

Інформація — запорука успішної роботи

Новий номер електронного журналу «Довідник спеціаліста з охорони праці» вже доступний для читачів. Так, у квітневому випуску традиційно в окремій рубриці ви зможете ознайомитися з усіма законодавчими та нормативними оновленнями та знайти повний перелік нових чинних положень. 

Поради щодо створення безпечних умов праці на виробництві ви також зможете знайти в окремому розділі. Особливу увагу цього місяця приділено Дню охорони праці. Наші спеціалісти підготували не лише поради щодо організації заходів на підприємстві, а й склали інформативний тест до цієї події.

Охорона праці в колективному договорі: що врахувати Довідник спеціаліста з охорони праці

Одним з основних завдань журналу було і залишається надання роз'яснень стосовно роботи з нормативною базою. І у квітневому номері зібрані як офіційні пояснення, так і консультації наших експертів щодо практичних ситуацій. 

На жаль, реалії воєнного часу вносять свої корективи в роботу. Тож до нового випуску ми додали рубрику, яка допоможе більше дізнатися про травми, викликані бойовими діями, і, зокрема, контузії

І традиційно у кожному номері журналу ми надаємо інформацію про вебінари, де можна не лише здобути нові знання, а й прокачати свої навички.

Любі читачі, команда Цифрового видавництва Експертус продовжує працювати і надавати вам професійну підтримку

У разі, якщо вам потрібні консультація експерта або відповідь на питання, передплатіть за спеціальною ціною електронний журнал «Довідник спеціаліста з охорони праці» або систему «Експертус Охорона праці»

Вища школа охорони праці

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Що входить в обов'язки комісії з розслідування нещасного випадку

Для розслідування нещасних випадків, що не підлягають спеціальному розслідуванню, за наказом роботодавця на підприємстві утворюється комісія з розслідування нещасного випадку. Детальніше про склад комісії, її обов’язки і повноваження та про особливості створення комісії під час війни дізнайтеся зі статті.
46918

Інструкції з експлуатації засобів індивідуального захисту

Тема правильного вибору і експлуатації засобів індивідуального захисту є неабияк актуальною. Пропонуємо вам ознайомитися зі зразками інструкцій з експлуатації найпопулярніших засобів індивідуального захисту: респіратора, протигаза, марлевої пов’язки та ін.
30103

Навчання інженера з охорони праці

Де пройти навчання інженеру з охорони праці? Це питання хвилює багатьох фахівців, які дбають про свій професійний розвиток та хочуть ефективно використовувати робочий час. Усіх, хто прагне здобути нові знання та навички у сфері охорони праці, запрошуємо на навчання до Вищої Школи Охорони Праці. Наші експерти будуть раді вам допомогти.
10551

Посадова інструкція фахівця з питань цивільного захисту

Інструкція фахівця з питань цивільного захисту відповідає вимогам Довідника кваліфікаційних характеристик професій працівників у сфері цивільного захисту України та набуває чинності з моменту затвердження.
47611

Інструкція з надання домедичної допомоги

Якщо на підприємстві стався нещасний випадок, саме від ваших дій залежатиме життя та здоров’я потерпілого. Як правильно діяти в критичній ситуації, підкаже Інструкція з надання домедичної допомоги. Скачайте зразок інструкції, розроблений експертом.
183264

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді