Рейтинг спеціалістів з охорони праці: до ТОП-10 ввійдуть лише найкращі

Перевіряйте себе та накопичуйте бали у відкритому змаганні

Запрошуємо усіх передплатників взяти участь у нашому новому проєкті. Це — Рейтинг спеціалістів з охорони праці, запущений спільно з Державною службою з питань праці.

На платформі ви маєте змогу безплатно проходити фахові тести. Так ви не лише триматимете себе у тонусі та перевірятимете власні навички, а й здобуватимете бали. Чим більше балів — тим вищий ваш рейтинг. 

Рейтинг

Перевірте себе

Щоб почати набирати бали вже зараз, перейдіть на платформу та натисніть кнопку «Пройти тест». Можливо, саме ви увійдете до ТОП-10 найкращих за результатами змагання.

Cервіс доступний для всіх зареєстрованих користувачів і є абсолютно безкоштовним. А для десятки найкращих Цифрове видавництво Експертус підготує подарунки.

Також ви матимете змогу поділитися своїми здобутками з будь-ким: учасники можуть поширити інформацію про свій результат через фейсбук.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Навчання і перевірка знань з охорони праці працівників закладів освіти

Чинне законодавство вимагає, щоб працівники протягом трудової діяльності проходили навчання і перевірку знань з охорони праці та безпеки життєдіяльності. Про те, як організувати навчання і перевірку знань з охорони праці працівників закладів освіти, — далі у статті.
11915

Як організувати стажування (дублювання) на робочому місці

У статті разом з експертом з’ясуємо, як організувати проведення стажування, хто його має проходити, кого можна увільнити від його проходження та за яких умов працівника допустять до самостійної роботи.
14774

Зразок Програми вступного інструктажу з охорони праці

Що таке програма вступного інструктажу з охорони праці? Як скласти програму вступного інструктажу з охорони праці на підприємстві? Який перелік перелік питань вступного інструктажу розглядається в програмі? Щоб зекономити ваш час, пропонуємо скачати готовий зразок програми, розроблений експертом.
94097

Цивільний захист на підприємстві

Для того, щоб запобігти надзвичайним ситуаціям, ліквідувати їх наслідки та надати допомогу потерпілим, організуйте на підприємстві роботу з цивільного захисту. У статті розповімо, які саме заходи цивільного захисту повинні забезпечити на своїх об’єктах суб’єкти господарювання.
26796

План-графік навчання з охорони праці у 2024 році

На підприємстві необхідно скласти план-графік проведення навчання та перевірки знань з питань охорони праці. План-графік навчання з охорони праці доцільно розробити напередодні нового календарного року. Які вимоги до форми цього документа — дізнайтеся зі статті.
57744

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді