Захист енергетичних об'єктів: три рівні підготовки

Для підстанцій у 14 областях розроблено захист від ракет

image64

Особливості роботи під час вимкнення електропостачання

Державне агентство відновлення та розвитку інфраструктури України повідомило про три рівні захисту обʼєктів енергетичної інфраструктури, погоджені Кабінетом Міністрів та Генштабом ЗСУ.:

  • 1 рівень — захист від уламків дронів та ракет (спорудження габіонів та біг-бегів);
  • 2 рівень — захист від дронів та шахедів (бетонні конструкції навколо мережі);
  • 3 рівень — захист від ракет.

Зокрема, під захистом перебувають 22 підстанції та 63 автотранформатори. У Держагентстві уточнили, що від дронів та ракет наразі захищено об'єкти у 14 областях, а від уламків — у 21 області. 

Захист енергетичних об'єктів: три рівні підготовкиБільше про електробезпеку

Для будівництва захисних конструкцій Держагенство співпрацює з держаним ПрАТ «Укренерго» та з Генеральним штабом ЗСУ (зокрема, інженерні війська) і з Державною службою з надзвичайних ситуацій.

Наразі Держагентство сподівається отримати  від партнерів допомогу з технічним аудитом проєктної документації та кошторисом будівництва.

Джерело: Державне агентство відновлення та розвитку інфраструктури України

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Експлуатуємо атракціонну техніку безпечно

Перед початком роботи атракціонних комплексів потрібно впевнитись у справності обладнання та компетентності персоналу щодо попередження нещасних випадків. Стаття допоможе розібратися, як організувати монтаж, техогляд і безпечну експлуатацію атракціонів, які дозвільні документи оформити, зокрема під час воєнного стану, і як забезпечити безпеку відвідувачів
2154

Наказ про дорожньо-транспортну пригоду

Визначити заходи за результатами службового розслідування ДТП, що сталося з транспортним засобом підприємства, допоможе наказ про дорожньо-транспортну пригоду. Як його скласти — далі у статті.
56

Інструкція з охорони праці садівника

Інструкція з охорони праці садівника є документом, що містить обов’язкові для дотримання садівником вимоги з охорони праці при виконанні робіт, визначених його функціональними обов’язками.
3577

Акт прийняття ліфта в експлуатацію

Зафіксувати результату технічного огляду і перевіряння ліфта допоможе Акт прийняття ліфта в експлуатацію. Скачайте готовий шаблон такого документа.
43

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді