Вітаємо з Новим роком!

Теми:
Редакція журналу «Довідник спеціаліста з охорони праці» вітає всіх з Новим роком та Різдвом Христовим!

Шановні колеги і читачі!

Відійшов в історію ще один рік, який був насичений подіями, напруженою працею та звершеннями. Він залишиться для нас добрим спогадом, адже подарував радість зустрічей і відкриттів, перемог і досягнень, новий професійний і життєвий досвід. У кожного з нас є підстави порадіти досягнутому, побажати один одному світлих надій і щасливого майбуття!

Хай рік, у який вирушаємо, проходить під знаком миру й добра, любові й поваги, буде роком чистих помислів і добрих справ, багатим на нові здобутки й приємні події!

Хай подарує Вам 366 успішних днів та яскравих подій.

Бажаємо втілити в життя найсміливіші задуми і щиро сподіваємося, що наша співпраця буде приносити багато позитивних емоцій!

Здоров’я, натхнення, терпіння та радості вам, вашим сім’ям і близьким людям! 

З Новим роком та Різдвом Христовим! 

            З повагою і теплом

редакція журналу «Довідник спеціаліста з охорони праці»

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Заходи безпеки під час роботи із сонячними панелями та батареями

Вимоги безпеки під час використання сонячних батарей – важливий аспект охорони праці. Про основні небезпеки під час роботи із сонячними панелями та батареями, рекомендації щодо поводження з сонячними панелями та особливості дотримання вимог пожежної безпеки читайте у статті.
25

Що входить в обов'язки комісії з розслідування нещасного випадку

Для розслідування нещасних випадків, що не підлягають спеціальному розслідуванню, за наказом роботодавця на підприємстві утворюється комісія з розслідування нещасного випадку. Детальніше про склад комісії, її обов’язки і повноваження та про особливості створення комісії під час війни дізнайтеся зі статті.
46978

Інструкції з експлуатації засобів індивідуального захисту

Тема правильного вибору і експлуатації засобів індивідуального захисту є неабияк актуальною. Пропонуємо вам ознайомитися зі зразками інструкцій з експлуатації найпопулярніших засобів індивідуального захисту: респіратора, протигаза, марлевої пов’язки та ін.
30140

Навчання інженера з охорони праці

Де пройти навчання інженеру з охорони праці? Це питання хвилює багатьох фахівців, які дбають про свій професійний розвиток та хочуть ефективно використовувати робочий час. Усіх, хто прагне здобути нові знання та навички у сфері охорони праці, запрошуємо на навчання до Вищої Школи Охорони Праці. Наші експерти будуть раді вам допомогти.
10567

Посадова інструкція фахівця з питань цивільного захисту

Інструкція фахівця з питань цивільного захисту відповідає вимогам Довідника кваліфікаційних характеристик професій працівників у сфері цивільного захисту України та набуває чинності з моменту затвердження.
47719

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді