Затверджено Порядок організації та проведення спеціальних об’єктових навчань і тренувань з питань цивільного захисту

Міністерство внутрішніх справ України наказом від 11.09.2014 № 934 затвердило Порядок організації та проведення спеціальних об'єктових навчань і тренувань з питань цивільного захисту

Міністерство внутрішніх справ України наказом від 11.09.2014 № 934 затвердило Порядок організації та проведення спеціальних об'єктових навчань і тренувань з питань цивільного захисту.

Спеціальні об’єктові навчання і тренування з питань цивільного захисту є формою практичної підготовки працівників, зокрема керівного складу та фахівців, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту.

Вони проводяться у робочий час за рахунок коштів роботодавця та  поділяються на:

  • комплексні об’єктові навчання (тренування);
  • об’єктові тренування спеціалізованих служб і формувань цивільного захисту;
  • протипожежні та протиаварійні об’єктові тренування і навчальні тривоги.

Наказ зареєстровано в Мін’юсті 03.10.2014 за № 1200/25977.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Заходи безпеки під час роботи із сонячними панелями та батареями

Вимоги безпеки під час використання сонячних батарей – важливий аспект охорони праці. Про основні небезпеки під час роботи із сонячними панелями та батареями, рекомендації щодо поводження з сонячними панелями та особливості дотримання вимог пожежної безпеки читайте у статті.
22

Наказ про створення служби охорони праці

Під час створення на підприємстві служби охорони праці та призначення відповідальної особи за стан охорони праці вам знадобиться наказ про створення служби охорони праці. У статті ви знайдете приклад такого наказу та матимете змогу скачати його.
23684

Температурний скринінг працівників: як запровадити

Проведення температурного скринінгу працівників — обов’язкова процедура профілактичних заходів. Як організувати температурний скринінг на підприємстві, хто має контролювати його та як скласти наказ про запровадження температурного скринінгу — відповідає експерт.
36707

Як безпечно експлуатувати генератори електричної енергії

Масове використання генераторів стало новою українською реальністю. У статті розповідаємо про переваги різних видів генераторів, як організувати їх безпечну роботу й подбати про пожежну безпеку та які вимоги до обслуговувального персоналу
10547

Охорона праці жінок в Україні

Якими нормами законодавства урегульована охорона праці жінок на підприємстві у мирний та воєнний час? Що потрібно знати про особливості роботи жінок з вантажами, роботу жінок у нічний час, про нюанси працевлаштування та звільнення жінок? Детально про трудові права жінок — у статті.
32694

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді