Встановлено нові граничні ціни на технічні та інші засоби реабілітації для інвалідів

Наказом Мінсоцполітики України від 10.10.2014 № 752 викладено у новій редакції граничні ціни на технічні та інші засоби реабілітації для інвалідів, дітей-інвалідів та інших окремих категорій населення на 2014 рік, затверджені наказом Мінсоцполітики України від 11.01.2014 № 14

Наказом Мінсоцполітики України від 10.10.2014 № 752  викладено у новій редакції граничні ціни на технічні та інші засоби реабілітації для інвалідів, дітей-інвалідів та інших окремих категорій населення на 2014 рік, затверджені наказом Мінсоцполітики України від 11.01.2014 № 14.

Розширено коло осіб, на яких поширюється дія наказу Мінсоцполітики України «Про організацію у 2014 році забезпечення окремих категорій населення технічними та іншими засобами реабілітації» від 11.01.2014 від № 14. Відтепер це й особи, які залучалися та безпосередньо брали участь в АТО в районах її проведення, а також мирні громадяни, які проживали в районах проведення АТО, за умови, якщо ними не вчинено кримінальних правопорушень.

Зокрема, забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації постраждалих внаслідок антитерористичної операції здійснюватиметься за фактичною собівартістю таких виробів та нормативом рентабельності фактичних витрат не більше 10 % до фактичної собівартості, але не вище 3-кратної вартості граничної ціни, що затверджена у наказі № 14.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Заходи безпеки під час роботи із сонячними панелями та батареями

Вимоги безпеки під час використання сонячних батарей – важливий аспект охорони праці. Про основні небезпеки під час роботи із сонячними панелями та батареями, рекомендації щодо поводження з сонячними панелями та особливості дотримання вимог пожежної безпеки читайте у статті.
22

Наказ про створення служби охорони праці

Під час створення на підприємстві служби охорони праці та призначення відповідальної особи за стан охорони праці вам знадобиться наказ про створення служби охорони праці. У статті ви знайдете приклад такого наказу та матимете змогу скачати його.
23684

Температурний скринінг працівників: як запровадити

Проведення температурного скринінгу працівників — обов’язкова процедура профілактичних заходів. Як організувати температурний скринінг на підприємстві, хто має контролювати його та як скласти наказ про запровадження температурного скринінгу — відповідає експерт.
36707

Як безпечно експлуатувати генератори електричної енергії

Масове використання генераторів стало новою українською реальністю. У статті розповідаємо про переваги різних видів генераторів, як організувати їх безпечну роботу й подбати про пожежну безпеку та які вимоги до обслуговувального персоналу
10547

Охорона праці жінок в Україні

Якими нормами законодавства урегульована охорона праці жінок на підприємстві у мирний та воєнний час? Що потрібно знати про особливості роботи жінок з вантажами, роботу жінок у нічний час, про нюанси працевлаштування та звільнення жінок? Детально про трудові права жінок — у статті.
32694

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді