Держпраці доєдналася до Міжнародної асоціації інспекцій праці

Держпраці доєдналася до Міжнародної асоціації інспекцій праці

Державна служба України з питань праці увійшла до складу Міжнародної асоціації інспекцій праці (International Association for Labour Inspection, IALI).

Яка документація СОП має бути на підприємстві

Як підкреслили у прес-службі Держпраці, членство у міжнародній організації такого рівня є значним здобутком для Держпраці, адже IALI — це всесвітня професійна асоціація інспекцій праці, до складу якої входить понад 100 членів з усього світу.

Міжнародна асоціація, зокрема, виконує такі функції:

  • сприяє зростанню професіоналізму своїх членів у всіх аспектах трудової інспекції, підвищуючи результативність та ефективність роботи;
  • проводить міжнародні та регіональні конференції, на яких учасники можуть обмінюватися досвідом та ідеями про те, як сприяти дотриманню трудового законодавства і передових практик;
  • надає членам інформацію щодо професійних питань через веб-сайт Асоціації, інформаційні бюлетені, доповіді та інші публікації;
  • сприяє тісній співпраці між членами асоціації за допомогою створення регіональних мереж і заходів.

Держпраці доєдналася до Міжнародної асоціації інспекцій праці Дізнайтеся, як відбувається перевірка підприємств

Долучення до числа членів об'єднання, як стверджують у Cлужбі, є результатом роботи команди та свідчить про правильність обраного напряму руху до світових стандартів роботи інспекцій праці провідних країн світу.

Джерело: Державна служба України з питань праці

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Температурний скринінг працівників: як запровадити

Проведення температурного скринінгу працівників — обов’язкова процедура профілактичних заходів. Як організувати температурний скринінг на підприємстві, хто має контролювати його та як скласти наказ про запровадження температурного скринінгу — відповідає експерт.
36590

Як безпечно експлуатувати генератори електричної енергії

Масове використання генераторів стало новою українською реальністю. У статті розповідаємо про переваги різних видів генераторів, як організувати їх безпечну роботу й подбати про пожежну безпеку та які вимоги до обслуговувального персоналу
10103

Охорона праці жінок в Україні

Якими нормами законодавства урегульована охорона праці жінок на підприємстві у мирний та воєнний час? Що потрібно знати про особливості роботи жінок з вантажами, роботу жінок у нічний час, про нюанси працевлаштування та звільнення жінок? Детально про трудові права жінок — у статті.
31746

Інструктажі з пожежної безпеки: види, порядок проведення

Інструктажі з питань пожежної безпеки — один із найбільш ефективних заходів забезпечення пожежної безпеки на підприємстві. Зі статті ви дізнаєтеся про види протипожежних інструктажів, періодичність проведення інструктажів з пожежної безпеки та перевірку набутих знань.
162927

Правила безпеки праці під час виконання робіт у колійному господарстві

У зв'язку з тим, що робота працівників колійного господарства пов'язана з рухом поїздів і маневровою роботою, вона вимагає ретельного виконання правил і технологічних процесів кожного виду робіт.
52

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді