Держпраці затвердила План перевірок на 2021 рік

Перевірте, чи є ваше підприємство у Плані здійснення комплексних заходів державного нагляду (контролю) на наступний рік, щоб встигнути вчасно підготуватися до інспектування.
Держпраці оприлюднила проєкти планів перевірок на 2021 рік

Згідно з Планом перевірок на 2021 рік, затвердженим наказом Держпраці від 27.11.2020 № 158, контролери навідаються до 21 150 підприємств.

⚡️ Скачайте План перевірок Держпраці на 2021 рік

Нагадаємо: річний план перевірок — це перелік суб’єктів господарювання, яких конкретна інспекція має намір перевірити наступного року (наступного за роком, в якому такий план складається).

Якщо суб’єкт господарювання внесено до планів здійснення заходів державного нагляду (контролю) різних органів державного нагляду (контролю), це є підставою проведення комплексного планового заходу державного нагляду (контролю). Отже, радимо скачати не лише План перевірок Держпраці на 2021 рік, а також ознайомитися з Планом комплексних перевірок 2021.

Джерело: Інспекційний портал

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Дотримання вимог охорони праці на елеваторах

Елеватори входять у новий сезон роботи в умовах війни. Поряд з небезпеками воєнного стану, періодичних обстрілів та аварійних відключень електроенергії на підприємства чатують і традиційні небезпеки. Тому роботодавцям необхідно забезпечити постійний нагляд за безпекою на робочих місцях та організовувати технологічний процес відповідно до вимог нормативно - правових актів з охорони праці (далі – НПАОП).
32

Яка відповідальність передбачена за порушення законодавства про охорону праці

Для підвищення рівня правової свідомості громадян та стимулювання правомірної поведінки працівників і роботодавців у сфері безпеки праці передбачена відповідальність за порушення законодавства про охорону праці.
79354

Особливості охорони праці неповнолітніх

Особливості охорони праці неповнолітніх завжди були актуальними для роботодавців. Зі статті ви довідаєтеся: які умови прийняття на роботу неповнолітніх осіб, який час відпочинку для неповнолітніх передбачає законодавство, скільки має тривати робочий час для неповнолітніх, як звільнити неповнолітнього працівника.
19670

План перевірок Держпраці на 2024 рік

Планові заходи державного нагляду здійснюються відповідно до річних планів, що затверджуються органом державного нагляду. Завантажте План графік перевірок Держпраці на 2024 рік та перевірте, чи є у ньому ваше підприємство.
13557

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді