Усі нюанси розслідування нещасних випадків — на новому семінарі з охорони праці

15 грудня 2015 року журнал «Довідник спеціаліста з охорони праці» та центр з охорони праці «ПРАКТИК» організовують семінар «Розслідування нещасних випадків на виробництві. Проведення розслідування комісією підприємства: актуальні питання та практичні поради»

15 грудня 2015 року журнал «Довідник спеціаліста з охорони праці» та центр з охорони праці «ПРАКТИК» організовують семінар «Розслідування нещасних випадків на виробництві. Проведення розслідування комісією підприємства: актуальні питання та практичні поради».

Слухачі семінару отримають відповіді, зокрема, на такі актуальні питання:

  • з чого почати розслідування нещасного випадку;
  • який порядок повідомлення про нещасний випадок;
  • які документи слід оформити та кому надати у разі нещасного випадку на підприємстві;
  • як правильно скласти акти розслідування та на що звернути увагу;
  • чи всі нещасні випадки на виробництві пов’язуються з виробництвом;
  • яка відповідальність чекає на роботодавця.

Лектори:

Світлана ПІЛЬКЕВИЧ — страховий експерт з охорони праці Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в м. Києві. Має багаторічний досвід роботи у сфері охорони праці та викладання.

Олександр ПІЛЬКЕВИЧ — експерт з питань пожежної безпеки та охорони праці, адвокат. Має багаторічний досвід роботи у сфері охорони праці, пожежної безпеки та викладання.

Усі учасники гарантовано отримають СЕРТИФІКАТ, що підтверджує участь у семінарі!

Час проведення семінару: з 10:00 до 16:30.

Докладна інформація про програму та умови участі у семінарі — у Департаменті освітніх програм Експертус seminar@Експертус.com.ua, shop.Експертус.ua, 0 44 586 56 06, callback 0 800 212 012

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Чи мають працівники право не працювати під час повітряної тривоги

Чи оплачується робота під час повітряної тривоги? Який штраф за роботу під час повітряної тривоги? Які дії працівників під час повітряної тривоги? Відповіді на ці питання та все про те, як створити безпечні умови праці під час повітряної тривоги – у статті.
113

Порядок затвердження програм навчання та інструктажів з питань пожежної безпеки

Які обов’язки для керівників підприємств та осіб, котрі проводять навчання, передбачені документом? Та як за новим порядком проводити інструктажі з пожежної безпеки — розкажемо у статті.
5228

Організація навчання працівників з електробезпеки

Які існують форми навчання працівників, котрі обслуговують електроустановки споживачів, якими документами має бути врегульоване таке навчання. Більше про навчання та інструктаж працівників з електробезпеки — у статті.
19104

Розробляємо План роботи служби охорони праці

Для ефективної роботи служба охорони праці розробляє план заходів з охорони праці. Які питання мають бути охоплені в ньому, які заходи та терміни передбачені? Скачайте план роботи служби з охорони праці, підготовлений експертом, та дізнайтеся відповіді на ці та інші актуальні питання.
38480

Вимоги до організації робочого місця працівника з охорони праці

Організація робочого місця працівника з охорони праці є важливим аспектом забезпечення безпеки на робочому місці. Що таке робоче місце та робоча зона? Як має виглядати безпечне робоче місце? Чи є санітарно-гігієнічні вимоги до робочого місця? Якою має бути площа робочого місця на одного працівника? Відповіді на ці питання та все про вимоги до організації робочого місця – у статті.
193

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді