Анонс: 27 січня у ДРС відбудеться громадське обговорення проекту постанови КМУ щодо перевірок у сфері праці

27 січня об 11:00 у Державній регуляторній службі України відбудеться громадське обговорення проекту постанови КМУ з представниками бізнесу та зацікавленими держорганами:

«Деякі питання реалізації статті 259 Кодексу законів про працю України та статті 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»

Протягом процесу обговорення планується розглянути проблемні питання цієї постанови та почути пропозиції та коментарі сторін. Все це потрібно для прийняття виваженого рішення щодо узгодження проекту постанови.

Учасниками круглого столу будуть:

  • керівництво Державної регуляторної служби України,
  • уповноважений від Міністерства економічного розвитку і торгівлі України,
  • уповноважений від Міністерства соціальної політики України,
  • представник Держпраці,
  • представники профспілок,
  • представники громадських спілок,
  • представники об’єднань підприємців та бізнес-асоціацій.

Місце проведення: адміністративна будівля ДРС. Участь у заході можна підтвердити  до 26.01.2017 року включно на офіційному сайті Уряду.

Огляд проекту Постанови читайте ТУТ

Портал "Служби охорони праці" буде відслідковувати результати обговорення та опублікує їх.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Температурний скринінг працівників: як запровадити

Проведення температурного скринінгу працівників — обов’язкова процедура профілактичних заходів. Як організувати температурний скринінг на підприємстві, хто має контролювати його та як скласти наказ про запровадження температурного скринінгу — відповідає експерт.
36593

Група з електробезпеки інженера з охорони праці

Робота інженера з охорони праці досить багатофункціональна і складна. Дізнайтеся, чи повинен інженер з охорони праці для виконання своїх обов'язків мати групу з електробезпеки?
9201

Як безпечно експлуатувати генератори електричної енергії

Масове використання генераторів стало новою українською реальністю. У статті розповідаємо про переваги різних видів генераторів, як організувати їх безпечну роботу й подбати про пожежну безпеку та які вимоги до обслуговувального персоналу
10104

Охорона праці жінок в Україні

Якими нормами законодавства урегульована охорона праці жінок на підприємстві у мирний та воєнний час? Що потрібно знати про особливості роботи жінок з вантажами, роботу жінок у нічний час, про нюанси працевлаштування та звільнення жінок? Детально про трудові права жінок — у статті.
31749

Інструктажі з електробезпеки

Роботодавець зо­бо­в’я­заний регулярно вживати заходів безпеки, щоб унеможливити або мінімізувати ризики виникнення пожежі й ураження працівників електричним струмом. Один із головних заходів — проводити інструктажі, навчання та перевірку знань працівників із питань електробезпеки. Більше про інструктажі з електробезпеки — дізнайтеся зі статті.
15283

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді