Статті автора Пількевич Олександр

Інструкція з охорони праці при роботі на персональному комп’ютері
Діяльність більшості працівників сучасних професій у виробничій сфері пов’язана з використанням комп’ютерної техніки. Скачайте інструкцію з охорони праці при роботі на ПК та ознайомте з нею працівників. За потреби адаптуйте інструкцію до умов вашого підприємства.
69324
Інструкція з охорони праці під час робіт з ручним електрифікованим інструментом
Інструкція з охорони праці під час під час роботи з електроінструментом є нормативним документом, що містить обов’язкові вимоги з ОП під час робіт з ручним електрифікованим інструментом. Скачайте інструкцію та за потреби адаптуйте до умов вашого підприємства.
24743
Зразок інструкції з охорони праці під час робіт на заточувальному верстаті
Інструкція з охорони праці для робіт на заточувальному верстаті — це нормативний документ, який містить обов’язкові вимоги з охорони праці під час робіт на заточувальному верстаті. Скачайте інструкцію та за потреби адаптуйте до умов вашого підприємства.
7500
Інструкція з охорони праці під час робіт на металорізальних верстатах
До роботи на металорізальних верстатах допускають осіб, не молодших 18 років, які мають відповідну кваліфікацію, пройшли медичний огляд, вступний інструктаж з охорони праці та інструктаж з охорони праці на робочому місці. Дізнайтеся, які ще вимоги з охорони праці існують під час робіт на металорізальних верстатах з інструкції.
6616
Инструкция по охране труда во время работ с ручным электрифицированным инструментом
Инструкция по охране труда во время работ с ручным электрифицированным инструментом является нормативным документом, содержащим обязательные требования по ОТ при выполнении работ с ручным электрифицированным инструментом. Скачайте инструкцию и при необходимости адаптируйте к условиям вашего предприятия.
1683
Образец инструкции о мерах пожарной безопасности в котельной
Инструкция определяет требования к обеспечению пожарной безопасности в котельной и является обязательной для изучения и выполнения всеми работниками, которые обеспечивают работу в этом помещении.
1293
Інструкція про заходи пожежної безпеки для складу
Як не допустити пожежу на складі? Яким має бути порядок дій всіх працівників та відвідувачі, якщо уникнути пожежі все ж не вдасться? Відповіді на ці та інші питання містяться в інструкції про заходи пожежної безпеки для складу. Скачайте примірну інструкцію та за потреби адаптуйте її до умов вашого підприємства.
11468
Інструкція для працівників під час відряджень
Інструкція з охорони праці для працівників під час відряджень розроблена з урахуванням вимог чинних нормативних актів. Скачайте інструкцію та адаптуйте її до умов вашого підприємства.
14386
Інструкція про заходи пожежної безпеки для працівників охорони
Інструкція про заходи пожежної безпеки для працівників охорони встановлює вимоги пожежної безпеки, порядок дій у разі пожежі та є обов’язковою для вивчення і виконання охоронниками. Скачайте розроблену експертом інструкцію та за потреби адаптуйте її до умов вашого підприємства.
10861
Стажировка (дублирование) на рабочем месте
В статье вместе с экспертом выясним, как организовать проведение стажировки, кто ее должен проходить, кого можно освободить от ее прохождения и при каких условиях работника допустят к самостоятельной работе.
2465
Як організувати стажування (дублювання) на робочому місці
У статті разом з експертом з’ясуємо, як організувати проведення стажування, хто його має проходити, кого можна увільнити від його проходження та за яких умов працівника допустять до самостійної роботи.
18651