План роботи інженера з охорони праці на рік

UA RU
Автор
юрист-практик, експерт з питань охорони праці
Скачайте зразок плану роботи інженера з охорони праці, розроблений експертом, та на його основі складіть власний план роботи інженера з охорони праці на 2023 рік з урахуванням особливостей вашого підприємства.

 

План роботи інженера з охорони праці 2020

Інженер з охорони праці бере участь у розробленні заходів щодо запобігання професійним захворюванням і нещасним випадкам на виробництві, поліпшення умов праці, а також надає організаційну допомогу з виконання розроблених заходів.

Для раціонального розподілу робочого часу та максимально ефективного виконання своїх обов’язків інженеру з ОП доцільно розробити річний план роботи інженера з охорони праці.

Як скласти план робіт з охорони праці

Як спланувати роботу з охорони праці на підприємстві, роз’яснює міжнародний стандарт ISO 45001:2018 «Системи управління професійною безпекою та здоров’ям. Вимоги та настанови до застосування».

Планування — це не одноразова подія, а постійний процес, який заздалегідь оцінює обставини, що змінюються, та постійно виявляє ризики щодо працівників і системи управління охороною праці на підприємстві.

Як скласти план роботи інженера з охорони праці на підприємстві

Звичайно, на кожному підприємстві план роботи інженера з охорони праці на рік буде різним. Однак є обов’язки, які стосуються всіх інженерів з охорони праці. Сподіваємося, складений нашим експертом план стане вам у пригоді. На його основі також за потреби можна розробити план роботи інженера з охорони праці на місяць або на квартал.

План роботи інженера з охорони праці на рік Коли плануватимете роботу інженера з охорони праці, пам’ятайте про функції СОП. Служба охорони праці, зокрема, розробляє спільно з іншими підрозділами підприємства комплексні заходи, щоб досягти встановлених нормативів та підвищити рівень охорони праці; плани; програми запобігання виробничому травматизму, професійним захворюванням, а також надає відповідну організаційно-методичну допомогу.

Комплексні заходи мають містити обсяги та джерела фінансування, відповідальних виконавців і відповідальних за контроль виконання заходів.



зміст

Статичний блок для статей

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді