Будівництво: які галузеві послуги з'явилися у ЦНАПах

Уряд повідомив про розширення сервісів

image61

Покажчик нормативно-правових актів з охорони праці

Кабмін розширив перелік сервісів у Центрах надання адміністративних послуг (ЦНАП). Відтепер українці зможуть отримати більше адміністративних послуг в одному місці замість того, щоб відвідувати різні держустанови.

Стосовно послуг у сфері будівництва громадяни мають змогу:

  • уточнити дані у поданих повідомленнях;
  • внести інформацію до Реєстру будівельної діяльності;
  • внести зміни до будівельного паспорта забудови земельної ділянки;
  • скасувати містобудівні умови та обмеження;
  • коригувати адресу об’єкта та виправити технічні помилки.

Крім того, у ЦНАПі, що має відповідне обладнання, можна скласти теоретичний іспит для того, щоб отримати водійське посвідчення.

Переглянути місця розташування ЦНАПів, графіки їх роботи та актуальні контакти можна онлайн.

Джерело: Мінцифри

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Що входить в обов'язки комісії з розслідування нещасного випадку

Для розслідування нещасних випадків, що не підлягають спеціальному розслідуванню, за наказом роботодавця на підприємстві утворюється комісія з розслідування нещасного випадку. Детальніше про склад комісії, її обов’язки і повноваження та про особливості створення комісії під час війни дізнайтеся зі статті.
46922

Інструкції з експлуатації засобів індивідуального захисту

Тема правильного вибору і експлуатації засобів індивідуального захисту є неабияк актуальною. Пропонуємо вам ознайомитися зі зразками інструкцій з експлуатації найпопулярніших засобів індивідуального захисту: респіратора, протигаза, марлевої пов’язки та ін.
30105

Навчання інженера з охорони праці

Де пройти навчання інженеру з охорони праці? Це питання хвилює багатьох фахівців, які дбають про свій професійний розвиток та хочуть ефективно використовувати робочий час. Усіх, хто прагне здобути нові знання та навички у сфері охорони праці, запрошуємо на навчання до Вищої Школи Охорони Праці. Наші експерти будуть раді вам допомогти.
10551

Посадова інструкція фахівця з питань цивільного захисту

Інструкція фахівця з питань цивільного захисту відповідає вимогам Довідника кваліфікаційних характеристик професій працівників у сфері цивільного захисту України та набуває чинності з моменту затвердження.
47627

Інструкція з надання домедичної допомоги

Якщо на підприємстві стався нещасний випадок, саме від ваших дій залежатиме життя та здоров’я потерпілого. Як правильно діяти в критичній ситуації, підкаже Інструкція з надання домедичної допомоги. Скачайте зразок інструкції, розроблений експертом.
183372

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді