Микола Федоренко

Микола Федоренко, головний державний інспектор Головного управління Державної служби України з питань праці у Київській області
головний державний інспектор Головного управління Державної служби України з питань праці у Київській області
Досвід
• понад 20 років роботи в Держпраці
• здійснював державний нагляд у сфері охорони праці на об’єктах будівництва та житлово-комунального господарства
• брав участь у розробці нормативно-правових актів з охорони праці
• автор методичних посібників для фахівців з охорони праці
• автор понад 100 статей і роз’яснень
Відзнаки
• подяка за сумлінну і ефективну працю, високий професіоналізм та з нагоди Всесвітнього дня охорони праці голови Голосіївської районної у місті Києві державної адміністрації
• грамота за сумлінну працю, досягнення високої майстерності у професійній діяльності та з нагоди Всесвітнього дня охорони праці Подільської районної у місті Києві державної адміністрації

Статті автора

Проводимо первинний інструктаж з ОП
Коли потрібно проводити первинний інструктаж з охорони праці на підприємстві? Якими нормативними актами передбачено його проведення? За якою програмою проводити цей інструктаж? Щоб ви не розмірковували над цими питаннями, готові відповіді та зразки для скачування — у статті.
111039
Наказ про затвердження Положення про застосування нарядів-допусків на виконання робіт підвищеної небезпеки
Якщо на підприємстві виконують різні роботи підвищеної небезпеки, доцільно розробити Положення про застосування нарядів-допусків на виконання робіт підвищеної небезпеки. Наводимо зразок наказу для затвердження такого Положення.
7752
Знайомимося з нормативною базою з безпеки праці
Інженер з охорони праці не займається законотворчістю, однак опрацювання нормативної бази — складова його роботи. Він має знати, які існують нормативно-правові акти з охорони праці та як їх правильно застосовувати. Про основні нормативні документи з охорони праці — далі у статті.
34596
Інструкція з охорони праці для кухаря
Інструкція з охорони праці для кухаря є інструкцією за професією, що встановлює вимоги безпеки під час приготування їжі (страв) в умовах кухні. Скачайте інструкцію та за потреби адаптуйте її до умов вашого підприємства.
57459
Как организовать режим труда в жарких условиях
Работодатели должны позаботиться о создании надлежащих условиях труда во время работы в жарких условиях. Из статьи вы узнаете, при какой температуре разрешено выполнять различные виды работ, как предотвратить перегревание организма, а также найдете образцы сопроводительных документов.
12616

Відповіді на запитання автора