Вітаємо з Днем захисників і захисниць України!

Від щирого серця дякуємо нашим мужнім, незламним героям!

Вітаємо з Днем захисників і захисниць України!

Шануємо наших славетних захисників і захисниць. Вклоняємося перед тими, хто стоїть на варті миру й нашого спокою, ціною власного життя боронить Україну, мужньо захищає нашу державу й виборює наше вільне та щасливе майбутнє.

Ми підтримуємо вас. Ми чекаємо на вас. Ми вирімо у вас!

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як правильно скласти наказ про прийняття на роботу зі шкідливими умовами

Законодавство зобов’язує роботодавців інформувати працівників про умови праці робочому місці. Якщо вони несприятливі — потрібно це вказати у наказі про прийняття на роботу. Як скласти наказ про прийняття на роботу зі шкідливими умовами праці без помилок, дізнайтеся зі статті.
16591

Вимоги до організації робочого місця працівника з охорони праці

Організація робочого місця працівника з охорони праці є важливим аспектом забезпечення безпеки на робочому місці. Що таке робоче місце та робоча зона? Як має виглядати безпечне робоче місце? Чи є санітарно-гігієнічні вимоги до робочого місця? Якою має бути площа робочого місця на одного працівника? Відповіді на ці питання та все про вимоги до організації робочого місця – у статті.
37

Посадова інструкція інженера з пожежної безпеки

Посадова інструкція інженера з пожежної безпеки встановлює обов’язки, права, основні напрями роботи працівника, відповідального за пожежну безпеку та утримання й експлуатацію засобів протипожежного захисту. Скачайте інструкцію та адаптуйте до умов вашого підприємства.
12727

Організовуємо охорону праці в осінньо-зимовий період

Підготовку до зимового періоду розпочинати заздалегідь. Особливо важливо при цьому врахувати досвід минулого року, який виявився для більшості підприємств надзвичайно складним через постійні обстріли енергетичної інфраструктури. Більше про охорону праці в осінньо-зимовий період — у статті.
14266

Інженер з охорони праці за сумісництвом

У законодавстві чітко вказано, в який випадках інженер з охорони праці за сумісництвом працювати може, а в яких — ні. Також потрібно розрізняти поняття «сумісництво» та «суміщення». Як не порушити законодавство — далі у статті.
22151

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді