Контроль промислового забруднення: Рада підтримала законопроєкт

Документ має євроінтеграційне значення

Контроль промислового забруднення: Рада підтримала законопроєкт

Верховна Рада України у першому читанні підтримала законопроєкт №11355 «Про інтегроване запобігання та контроль промислового забруднення». Документ ухвалили за основу з підтримкою у 245 голосів. 

Екологічна безпека на підприємстві: з чого розпочати

В уряді пояснили, що рамковий законопроєкт відкриває шлях до імплементації Директиви 2010/75/ЄС. Шлях до відповідної реформи запобігання, зменшення та контролю промислового забруднення тривав уже понад 10 років, а в подальшому, як стверджують у Міндовкілля, реформа дасть можливість для «зеленого» повоєнного відновлення України.

Крім того, зміни потрібні для євроінтеграції та реалізації програми Ukraine Facility. 

Джерело: Урядовий портал

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Впроваджуємо Правила внутрішнього трудового розпорядку

Правила внутрішнього трудового розпорядку (ПВТР) регулюють трудові відносини та є обов’язковими для усіх працівників підприємства. Під час інспектування фахівці Держпраці перевіряють, чи ознайомлені працівники з Правилами. Дізнайтеся, хто має розробити та ввести в дію ПВТР.
19152

Можливості використання штучного інтелекту в охороні праці

ШІ вже найближчим часом може стати надійним помічником, який буде допомагати фахівцям з охорони праці значно економити час для виконання різних задач. Роль штучного інтелекту в охороні праці буде дуже стрімко розвиватися. Він зможе вже найближчим часом стати однією із базових компетенцій сучасних спеціалістів з ОП.
145

Правила будови і безпечної експлуатації електроустановок споживачів

Яким вимогам повинні відповідати працівники, котрі обслуговують електроустановки споживачів? Як створити безпечні умови праці для таких працівників? Хто і за що несе відповідальність під час виконання робіт в електроустановках? Експерт проаналізував Правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів, щоб відповісти на ці та інші питання.
67435

Допомога при ураженні струмом

Перша допомога при ураженні електричним струмом — це найпростіші медичні дії, які виконуються безпосередньо на місці події в найкоротші після травмування строки. У статті ми розповімо, як правильно надати першу допомогу при ураженні струмом.
62007

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді