Порталу «Служба охорони праці» — 11 років!

Запрошуємо на безплатні вебінарі у червні

Порталу «Служба охорони праці» — 11 років!

Портал «Служба охорони праці» святкує свій 11-й день народження. Цю річницю ми зустрічаємо зі спільнотою наших передплатників, які за цей час сформували повноцінне фахове ком'юніті.

Порталу «Служба охорони праці» — 11 років! Якщо ж ви ще не знайомі з нашими продуктами, радимо скористатися такими сервісами:

У подальшому ми плануємо вдосконалюватися та розвиватися, одночасно допомогаючи спільноті наших читачів адаптуватися до нормативних змін. Професійна редакційна команда разом з експертами продовжує свою роботу, і вже цього місяця ви можете долучитися до таких безплатних вебінарів Порталу «Служба охорони праці» — 11 років!

Долучайтеся до нас: поради від фахівців допоможуть не лише краще та швидше виконувати свою роботу, а й нададуть вам відчуття впевненості та підтримки!

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Організовуємо навчання з охорони праці посадових осіб

Для досягнення безперервного та безпечного стану виробничого процесу роботодавцю потрібно організувати відповідне навчання з питань охорони праці посадових осіб, трудові обов’язки яких пов’язані з загальною організацією здійснення робіт на підприємстві.
15552

Сертифікат про навчання з охорони праці

У Вищі школі охорони праці можна не лише підвищити свою кваліфікацію з охорони праці, а й отримати персональний сертифікат про навчання. Згенерувати його допоможе новий сервіс.
4289

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді