Скасовано низку планових перевірок

Від частини заходів контролю відмовились у Держгеонадрах

Скасовано низку планових перевірок

Державна служба геології та надр України (Держгеонадра) наказом від 24.04.2024 № 196 скоригувала Річний план здійснення заходів державного нагляду (контролю) на 2024 рік.

Як проходить перевірка за скаргою фізичної особи

Наказ № 196 скасовує планові перевірки для деяких суб’єктів господарювання, які встановлював Річний план здійснення заходів державного нагляду (контролю) Держгеонадра на 2024 рік (далі — Річний план), затверджений наказом від 20.11.2023 № 596.

Планові перевірки скасовано для 64 суб’єктів господарювання. Заходи, які виключені з Річного плану, містить Перелік, що додається до Наказу № 196. Первинний варіант передбачав перевірки для 149 суб’єктів господарювання.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як запобігти отруєнню пестицидами

Якщо не дотримуватися певних вимог при роботі з пестицидами, отруєння ними неминуче. Пестициди можуть потрапляти в організм людини не тільки через дихальні шляхи, а й через шкіру, слизові оболонки очей, через травний канал. Як запобігти отруєнню пестицидами — розповідає експерт
2979

Експлуатуємо атракціонну техніку безпечно

Перед початком роботи атракціонних комплексів потрібно впевнитись у справності обладнання та компетентності персоналу щодо попередження нещасних випадків. Стаття допоможе розібратися, як організувати монтаж, техогляд і безпечну експлуатацію атракціонів, які дозвільні документи оформити, зокрема під час воєнного стану, і як забезпечити безпеку відвідувачів
2190

Охорона праці і температурний режим у медичному закладі

Охорона праці в медичних закладах починається з вимог до мікроклімату. Зі статті ви дізнаєтеся, які саме вимоги до охорони праці та температурного режиму в медичному закладі передбачені законодавством.
13942

Охорона праці при роботі з комп'ютером

Охорона праці при роботі з ПК: вимоги до облаштування приміщення при роботі з комп'ютером, санітарні норми освітлення, параметри мікроклімату, допустимий рівень вібрації та звукового шуму. Соціальні та профілактичні засоби захисту працівників, медичні огляди, перерви на відпочинок.
70483

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді