ДСНС попереджає про підтоплення: можливе порушення транспортного сполучення

Через підняття рівня води попереджають про часткове затоплення сільгоспугідь

ДСНС попереджає про підтоплення: можливе порушення транспортного сполученняДержавна служба з надзвичайних ситуацій попередила про підняття рівня води у Дніпрі, Десні та Дністрі.

Як діяти в разу підтоплення

Так, надзвичайники повідомили про затоплення заплавних територій та доріг, що може призвести до порушенням транспортного сполучення з окремими населеними пунктами на Чернігівщині (Новгород-Сіверський, Корюківський, Ніжинський, Чернігівський райони). Також відбувається підтоплення (з можливим початковим затопленням сільськогосподарських угідь) у пониззі Дністра на Одещині (Одеський район). 

Здебільшого ці ситуації кваліфікують як І (жовтий) рівень небезпеки. Лише в окремих районах Чернігівщини внаслідок підвищеної водності Дніпра оголошено ІІ (помаранчевий) рівень.

Водночас на Дніпропетровщині, Херсонщині та Запоріжжі через спустошення Каховського водосховища рівень води суттєво нижчий за відмітки водозаборів у Дніпропетровській, Запорізькій, Херсонській областях (ІІІ, коричневий  рівень небезпеки).

Джерело: ДСНС

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Охорона праці і температурний режим у медичному закладі

Охорона праці в медичних закладах починається з вимог до мікроклімату. Зі статті ви дізнаєтеся, які саме вимоги до охорони праці та температурного режиму в медичному закладі передбачені законодавством.
13708

Інструкція з охорони праці для оператора АЗС

Інструкція з охорони праці для оператора АЗС є нормативним документом, що містить обов’язкові вимоги з охорони праці для заправника при виконанні робіт згідно з його обов’язками. Скачайте інструкцію та за потреби адаптуйте до умов вашого підприємства.
18231

Охорона праці при роботі з комп'ютером

Охорона праці при роботі з ПК: вимоги до облаштування приміщення при роботі з комп'ютером, санітарні норми освітлення, параметри мікроклімату, допустимий рівень вібрації та звукового шуму. Соціальні та профілактичні засоби захисту працівників, медичні огляди, перерви на відпочинок.
69615

Аптечка на підприємстві

Аптечка першої допомоги має бути на кожному підприємстві, адже часто від оперативності надання домедичної допомоги залежить життя людини. Яким має бути склад аптечки невідкладної медичної допомоги, де саме повинна розміщуватися аптечка першої допомоги у виробничому підрозділі, хто відповідає за неї — про все це розповімо далі.
91315

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді