Кабмін поширив сервіс «Дія.Підпис» для підприємств

В уряді хочуть таким чином спростити ведення бізнесу

Кабмін поширив сервіс «Дія.Підпис» для підприємств Як запровадити електронний документообіг у СУОП: практичні поради

Уряд уніс зміни до Положення про Єдиний державний вебпортал електронних послуг, затвердженого постановою КМУ від 04.12.2019 № 1137.

Зміни надають змогу розпочати роботу над сервісом, який дозволить віддалено отримувати «Дія.Підпис» юридичним особам. Раніше така послуга була доступна лише для фізичних осіб.

Кабмін поширив сервіс «Дія.Підпис» для підприємствЗвіти з охорони праці. Коли та як подавати

Юридичні особи зможуть генерувати «Дія.Підпис» у застосунку «Дія» незалежно від дії воєнного стану в України. Це значно спростить ведення бізнесу, допоможе пришвидшити процеси та зробити більш прозорими дії підприємців.

«Дія.Підпис» — це найзахищеніший електронний підпис, який можна активувати за лічені секунди в застосунку «Дія». Він дозволяє підписувати всі необхідні документи онлайн. 

«Дія.Підпис» можна використовувати для авторизації на платформах і в застосунках.

Джерело: Урядовий портал

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Посадова інструкція фахівця з питань цивільного захисту

Інструкція фахівця з питань цивільного захисту відповідає вимогам Довідника кваліфікаційних характеристик професій працівників у сфері цивільного захисту України та набуває чинності з моменту затвердження.
47518

Наказ про проведення інструктажів з охорони праці

Перед проведенням інструктажів з охорони праці на підприємстві потрібно видати відповідний наказ. У статті ви знайдете зразок наказу про проведення інструктажів з охорони праці, підготовлений експертом.
77584

Наказ про встановлення доплат за несприятливі умови праці

Наказ про доплату за шкідливі умови праці допоможе встановити доплату за шкідливі умови праці, підтверджені під час атестації робочих місць за умовами праці. Скачайте зразок наказу про доплату за шкідливі умови праці.
13222

Програма навчання з охорони праці

Найважливіша інформація для роботодавців щодо організації навчання з охорони праці на підприємстві: тематичний план і програма навчання з питань охорони праці, документи, потрібні для проведення навчання та перевірки знань з ОП, нормативне регулювання.
50867

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді