Графік проведення телефонної «гарячої лінії» Держгірпромнагляду на квітень 2014 року

Телефонна «гаряча лінія» створена наказом Держгірпромнагляду України від 28.10.2011 № 97 з метою підвищення ефективності роботи Служби зі зверненнями громадян, удосконалення механізмів взаємодії з громадянським суспільством, реагування на пропозиції і зауваження громадян та їх об’єднань, вивчення громадської думки.

Телефонна «гаряча лінія» створена наказом Держгірпромнагляду України від 28.10.2011 № 97 з метою підвищення ефективності роботи Служби зі зверненнями громадян, удосконалення механізмів взаємодії з громадянським суспільством, реагування на пропозиції і зауваження громадян та їх об’єднань, вивчення громадської думки.

Поставити свої запитання фахівцям телефонної «гарячої лінії» можна щовівторка з 14:30 до 15:30 за телефоном (044) 289 30 32.

У квітні можна отримати відповіді на запитання від таких посадових осіб Держгірпромнагляду:

ГРАФІК

проведення телефонної «гарячої лінії» Держгірпромнагляду на квітень 2014 року:

1 квітня Сліпко Сергій Олексійович, начальник Управління нагляду за охороною надр та у гірничодобувній промисловості.

8 квітня Назаренко Олег Миколайович, начальник Управління нагляду в металургії, машинобудуванні, енергетиці, будівництві, котлонагляді.

15 квітня Радіонов Микола Олександрович, начальник Управління організації державного нагляду

22 квітня Калиновська Ірина Григорівна, начальник Управління нормативно-правового та юридичного забезпечення

29 квітня — Морозов Валерій Іванович, начальник Управління організації державного нагляду за промисловою безпекою на виробництвах і об’єктах підвищеної небезпеки.

Графік буде оновлюватися на порталі «Служба охорони праці» щомісячно (по червень місяць).

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Заходи безпеки під час роботи із сонячними панелями та батареями

Вимоги безпеки під час використання сонячних батарей – важливий аспект охорони праці. Про основні небезпеки під час роботи із сонячними панелями та батареями, рекомендації щодо поводження з сонячними панелями та особливості дотримання вимог пожежної безпеки читайте у статті.
11

Наказ про створення служби охорони праці

Під час створення на підприємстві служби охорони праці та призначення відповідальної особи за стан охорони праці вам знадобиться наказ про створення служби охорони праці. У статті ви знайдете приклад такого наказу та матимете змогу скачати його.
23674

Температурний скринінг працівників: як запровадити

Проведення температурного скринінгу працівників — обов’язкова процедура профілактичних заходів. Як організувати температурний скринінг на підприємстві, хто має контролювати його та як скласти наказ про запровадження температурного скринінгу — відповідає експерт.
36705

Як безпечно експлуатувати генератори електричної енергії

Масове використання генераторів стало новою українською реальністю. У статті розповідаємо про переваги різних видів генераторів, як організувати їх безпечну роботу й подбати про пожежну безпеку та які вимоги до обслуговувального персоналу
10538

Охорона праці жінок в Україні

Якими нормами законодавства урегульована охорона праці жінок на підприємстві у мирний та воєнний час? Що потрібно знати про особливості роботи жінок з вантажами, роботу жінок у нічний час, про нюанси працевлаштування та звільнення жінок? Детально про трудові права жінок — у статті.
32682

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді