Форми звітів про перевезення вантажів та пасажирів оновили: коли запровадять зміни?

Держстат оновив деякі форми для звітів про перевезення

image61

Нормативні вимоги до перевезення небезпечного вантажу

Державна служба статистики продовжує оновлювати форми статистичних звітів. Зокрема, перевізники отримали нові форми звітності зі статистики транспорту.

Назва документа Коли вводять у дію Наказ Держстату, що затверджує форму звіту

№ 51-авто (місячна) «Звіт про перевезення вантажів автомобільним транспортом»

починаючи зі звіту за січень 2024 року від 12.05.2023 № 189
№ 31-авто (квартальна) «Звіт про перевезення вантажів автомобільним транспортом за видами вантажів» починаючи зі звіту за І квартал 2024 року від 12.05.2023 № 188
№ 51-пас (місячна) «Звіт про перевезення пасажирів автобусами та міським електричним транспортом» починаючи зі звіту за січень 2024 року від 11.05.2023 № 187
 

Джерело: Держстат

Любі читачі, команда Цифрового видавництва Експертус продовжує працювати і надавати вам професійну підтримку

У разі, якщо вам потрібні консультація експерта або відповідь на питання, передплатіть за спеціальною ціною електронний журнал «Довідник спеціаліста з охорони праці» або систему «Експертус Охорона праці»

Вища школа охорони праці

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Наказ про проведення інструктажів з охорони праці

Перед проведенням інструктажів з охорони праці на підприємстві потрібно видати відповідний наказ. У статті ви знайдете зразок наказу про проведення інструктажів з охорони праці, підготовлений експертом.
77449

Наказ про встановлення доплат за несприятливі умови праці

Наказ про доплату за шкідливі умови праці допоможе встановити доплату за шкідливі умови праці, підтверджені під час атестації робочих місць за умовами праці. Скачайте зразок наказу про доплату за шкідливі умови праці.
13177

Програма навчання з охорони праці

Найважливіша інформація для роботодавців щодо організації навчання з охорони праці на підприємстві: тематичний план і програма навчання з питань охорони праці, документи, потрібні для проведення навчання та перевірки знань з ОП, нормативне регулювання.
50774

Зразок посадової інструкції відповідального за електрогосподарство

Посадова інструкція відповідального за електрогосподарство: обов’язкові розділи та їх послідовність. На що треба звернути увагу при складанні посадової інструкції. Зразок посадової інструкції відповідального за електрогосподарство.
53722

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді