Звіт про умови праці за новими правилами

Оновлену форму слід використовувати вже цього року

image79

Шкідливі умови праці на підприємстві: як діяти роботодавцю

Держстат наказом від 30.03.2023 № 127 затвердив оновлену форму державного статистичного спостереження № 1-ПВ (умови праці) (один раз на два роки) «Звіт про умови праці, пільги та компенсації за роботу зі шкідливими умовами праці».

Оновлену форму потрібно буде подавати, починаючи зі звіту за 2023 рік.

Форма звіту № 1-ПВ поширюється на юридичних осіб, відокремлені підрозділи юридичних осіб відповідно до затвердженої методології.

Звіт про умови праці за новими правилами Як складати звіт з праці (квартальний) за формою № 1-ПВ

Із 01 січня 2024 року, відповідно, втратить чинність наказ Держстату від 25.06.2021 № 170.

Довідково

Наказом від 30.03.2023 № 128 Держстат затвердив також форми державного статистичного спостереження та вводить їх у дію, починаючи зі звіту:

  • за І квартал 2024 року — № 1-ПВ (квартальна) «Звіт із праці»;
  • за січень 2024 року — № 1-ПВ (місячна) «Звіт із праці».

Із 01.01.2024 втрачає чинність наказ Держстату «Про затвердження форм державного статистичного спостереження № 1-ПВ (місячна) «Звіт із праці» та № 1-ПВ (квартальна) «Звіт із праці» від 12.05.2022 № 87.

https://op.expertus.com.ua/recommendations/17438

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Акт прийняття ліфта в експлуатацію

Зафіксувати результату технічного огляду і перевіряння ліфта допоможе Акт прийняття ліфта в експлуатацію. Скачайте готовий шаблон такого документа.
3

Охорона праці і температурний режим у медичному закладі

Охорона праці в медичних закладах починається з вимог до мікроклімату. Зі статті ви дізнаєтеся, які саме вимоги до охорони праці та температурного режиму в медичному закладі передбачені законодавством.
13720

Інструкція з охорони праці для оператора АЗС

Інструкція з охорони праці для оператора АЗС є нормативним документом, що містить обов’язкові вимоги з охорони праці для заправника при виконанні робіт згідно з його обов’язками. Скачайте інструкцію та за потреби адаптуйте до умов вашого підприємства.
18245

Охорона праці при роботі з комп'ютером

Охорона праці при роботі з ПК: вимоги до облаштування приміщення при роботі з комп'ютером, санітарні норми освітлення, параметри мікроклімату, допустимий рівень вібрації та звукового шуму. Соціальні та профілактичні засоби захисту працівників, медичні огляди, перерви на відпочинок.
69645

Аптечка на підприємстві

Аптечка першої допомоги має бути на кожному підприємстві, адже часто від оперативності надання домедичної допомоги залежить життя людини. Яким має бути склад аптечки невідкладної медичної допомоги, де саме повинна розміщуватися аптечка першої допомоги у виробничому підрозділі, хто відповідає за неї — про все це розповімо далі.
91356

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді