Відомості про стан виробничого травматизму за 6 місяців 2014 року по галузях та областях

Кількість жертв виробничого травматизму за 6 місяців 2014 року зменшилась на 551 особу, порівнюючи з аналогічним  періодом минулого року.

Кількість жертв виробничого травматизму  за 6 місяців 2014 року зменшилась на 551 особу, порівнюючи з аналогічним  періодом минулого року. Найтравматичнішими виявилися підприємства Донецької області — 1164 особи, Луганської — 505 осіб та Дніпропетровської — 347 осіб.

Внаслідок ведення бойових дій,  під час виконання трудових обов’язків, загинуло 11 працівників на підприємствах Донецької (6 осіб), Луганської (4) та Київської (1) областей.

Відомості про стан виробничого травматизму за шість місяців 2014 року по галузях

Відомості про стан виробничого травматизму за шість місяців 2014 року по областях.

За інформацією Держгірпромнагляду України

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Заходи безпеки під час роботи із сонячними панелями та батареями

Вимоги безпеки під час використання сонячних батарей – важливий аспект охорони праці. Про основні небезпеки під час роботи із сонячними панелями та батареями, рекомендації щодо поводження з сонячними панелями та особливості дотримання вимог пожежної безпеки читайте у статті.
18

Наказ про створення служби охорони праці

Під час створення на підприємстві служби охорони праці та призначення відповідальної особи за стан охорони праці вам знадобиться наказ про створення служби охорони праці. У статті ви знайдете приклад такого наказу та матимете змогу скачати його.
23680

Температурний скринінг працівників: як запровадити

Проведення температурного скринінгу працівників — обов’язкова процедура профілактичних заходів. Як організувати температурний скринінг на підприємстві, хто має контролювати його та як скласти наказ про запровадження температурного скринінгу — відповідає експерт.
36706

Як безпечно експлуатувати генератори електричної енергії

Масове використання генераторів стало новою українською реальністю. У статті розповідаємо про переваги різних видів генераторів, як організувати їх безпечну роботу й подбати про пожежну безпеку та які вимоги до обслуговувального персоналу
10542

Охорона праці жінок в Україні

Якими нормами законодавства урегульована охорона праці жінок на підприємстві у мирний та воєнний час? Що потрібно знати про особливості роботи жінок з вантажами, роботу жінок у нічний час, про нюанси працевлаштування та звільнення жінок? Детально про трудові права жінок — у статті.
32685

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді