У період з 10 по 16 листопада на підприємствах України смертельно травмовано 6 осіб
У період з 10 по 16 листопада на підприємствах України смертельно травмовано 6 осіб:
- 2 особи — на підприємствах Полтавської області;
- по 1 особі — на підприємствах Дніпропетровської, Донецької, Житомирської та Одеської областей.
Випадки травмування сталися:
- в агропромисловому комплексі загинуло 4 особи;
- у металургії та на підприємствах транспорту — по 1 особі.
З початку листопада на підприємствах України смертельно травмовано10 осіб, за аналогічний період 2013 року загинуло 23 особи (зменшення на 13випадків або на 57%).
За даними оперативного обліку з початку року на підприємствах України смертельно травмовано 432 особи, за аналогічний період 2013 року загинуло 457 осіб (зменшення на 25 випадків або на 5%).
Крім того внаслідок ведення бойових дій з початку року загинуло 55 особи.
За інформацією офіційної веб-сторінки Держгірпромнагляду України
Чи потрібно вносити інформацію про всі медичні огляди працівників? Яка відповідальність загрожує роботодавцю, якщо дані подані невчасно або не внесені взагалі?
Існує декілька способів, як організувати роботу працівників під час воєнного стану. Один із можливих варіантів — перевести працівників на дистанційну роботу. Дізнайтеся, як це зробити із дотриманням чинного законодавства.
Важливо не лише дотримуватися правил електробезпеки, а й знати про причини виникнення електротравм, яка дія електричного струму на організм людини, про умови ураження людини електричним струмом. Електробезпека на виробництві — докладно розповідаємо про всі нюанси у нашій статті.
Вступний інструктаж з охорони праці проводять для кожного, без винятку, працівника. Але цей вид інструктажу є обов'язковим не тільки для працівників. Про які особливості проведення вступного інструктажу потрібно знати — розповідає експерт
Масове використання генераторів стало сучасною реальністю в Україні. У статті розповідаємо про переваги різних видів генераторів, як організувати їх безпечну роботу й подбати про пожежну безпеку та які вимоги до обслуговувального персоналу