Відтепер спеціалісти з охорони праці можуть пройти навчання у Вищій школі Охорони праці

UA RU
Якщо Ви замислюєтесь над тим, де підвищити кваліфікацію і отримати офіційний сертифікат, — ця новина для Вас! Ми створили Вищу онлайн школу Охорони праці, акцент в якій повністю направлено на опанування вмінь та навичок. Станьте нашими першими слухачами!

Фахівець з охорони праці у своїй роботі повинен дотримуватися актуальних вимог законодавства. Однак у сучасному світі, де інформація швидко змінюється та втрачає свою актуальність, нелегко розгубитися навіть професіоналу. Крім того, базою для ефективної роботи мають бути не лише теоретичні знання нормативних документів, а й практичні навички.

Відтепер всі необхідні знання та вміння спеціаліст з охорони праці може отримати у Вищій онлайн школі Охорони праці.

Як розпочати навчання у Вищій онлайн школі Охорони праці

Які бонуси отримають слухачі школи:

  • відеолекції з готовими рішеннями від провідних експертів охорони праці;
  • доступ у режимі 24/7 — Ви зможете навчатися у зручний для вас час;
  • інформацію про зміни у законодавстві та програми, розроблені відповідно до цих змін.

Навчання в школі буде корисним як для початківців у сфері охорони праці, так і для профі, для керівників підрозділів та спеціалістів. Для всіх, хто пов'язаний з охороною праці та відповідає за безпеку життя працівників на підприємстві.

Після завершення навчання ті, хто опанує всі матеріали та складе тести, отримають сертифікат і посвідчення встановленого зразка.

Програма «Всеукраїнська сертифікація фахівців із охорони праці — 2022»

Перша програма Вищої онлайн школи Охорони праці спрямована на опанування загального курсу охорони праці із найкращими експертами галузі. Вона підходить як тим, хто працює у державному секторі, так і співробітникам приватних фірм. Будь-хто знайде для себе корисні лайфхаки та здобуде нові навички.

Експерти школи супроводили уроки відеолекціями з концентратом лише актуальної інформації та готовими зразками супровідних документів, аби Ви не втрачали час та не розробляли їх власноруч.

Ви матимете чітке розуміння, хто за що відповідає на підприємстві, отримаєте алгоритм із самозахисту під час перевірок Держпраці; навчитеся вирішувати проблемні ситуації, дізнаєтеся, як зробити працівників співучасниками» створення безпечних умов праці

Всього 2 місяці навчання — і Ви зможете принести фінансову вигоду підприємству, адже з отриманими знаннями заощадите кошти на зовнішній консалтинг із питань охорони праці та розробку основних документів з охорони праці. Керівнику не доведеться платно замовляти розробку таких документів, як:

  • Положення про службу охорони праці
  • Положення про систему управління охороною праці на підприємстві
  • Положення про атестацію робочих місць за умовами праці
  • Звіти про стан ОП на підприємстві
  • Положення про проведення інструктажів та навчання з питань ОП, а також численних наказів та форм звітування.

Станьте незамінним експертом з питань охорони праці, думку якого цінить та бере до уваги керівництво!

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Сертифікат про навчання з охорони праці

У Вищі школі охорони праці можна не лише підвищити свою кваліфікацію з охорони праці, а й отримати персональний сертифікат про навчання. Згенерувати його допоможе новий сервіс.
4029

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді