Затверджено оновлений Покажчик нормативно-правових актів з охорони праці

Державна служба України з питань праці затвердила новий Покажчик нормативно-правових актів з охорони праці. Використовуйте його при формуванні бази документів з охорони праці.

Новий Покажчик НПАОП 2021

Увага, затверджений у 2019 році Покажчик НПАОП, втратив чинність.

Держпраці наказом від 30.10.2020 № 141 затвердила оновлений Покажчик нормативно-правових актів з охорони праці, який буде чинним до кінця поточного року та у 2021 році.

Завантажте його і використовуйте при формуванні бази документів з охорони праці.

Скачати Покажчик НПАОП 2021

Подбайте про створення безпечних умов праці на підприємстві в період пандемії COVID-19. Захистіть себе та працівників, скориставшись порадами експертів.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Заповнюємо журнал реєстрації інструктажів з питань охорони праці на робочому місці

Зі статті ви дізнаєтеся, як вести журнал реєстрації інструктажів з питань охорони праці на робочому місці, та які існують вимоги до заповнення журналу реєстрації інструктажів з охорони праці на робочому місці. Також ви зможете скачати бланк журналу та зразок його заповнення.
198655

Заповнюємо Декларацію відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання

У статті ви знайдете бланк та приклад заповнення декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства та дізнаєтеся про порядок подання документа до відповідного дозвільного органу.
41043

Особиста картка обліку спеціального одягу, спеціального взуття та інших ЗІЗ

Роботодавець зобов’язаний організувати на підприємстві належний облік і контроль за видачею у встановлені строки ЗІЗ працівникам. Видачу і повернення ЗІЗ потрібно обліковувати в особистій картці обліку спеціального одягу, спеціального взуття та інших засобів індивідуального захисту.
37027

Інструкція з охорони праці для кухаря

Інструкція з охорони праці для кухаря є інструкцією за професією, що встановлює вимоги безпеки під час приготування їжі (страв) в умовах кухні. Скачайте інструкцію та за потреби адаптуйте її до умов вашого підприємства.
45167

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді