Затверджено оновлений Покажчик нормативно-правових актів з охорони праці

Державна служба України з питань праці затвердила новий Покажчик нормативно-правових актів з охорони праці. Використовуйте його при формуванні бази документів з охорони праці.

Новий Покажчик НПАОП 2021

Увага, затверджений у 2019 році Покажчик НПАОП, втратив чинність.

Держпраці наказом від 30.10.2020 № 141 затвердила оновлений Покажчик нормативно-правових актів з охорони праці, який буде чинним до кінця поточного року та у 2021 році.

Завантажте його і використовуйте при формуванні бази документів з охорони праці.

Скачати Покажчик НПАОП 2021

Подбайте про створення безпечних умов праці на підприємстві в період пандемії COVID-19. Захистіть себе та працівників, скориставшись порадами експертів.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Звіт про умови праці, пільги та компенсації за роботу зі шкідливими умовами праці за формою № 1‑ПВ

Один раз на два роки юридичні особи зобов’язані звітувати про умови праці, пільги та компенсації за роботу зі шкідливими умовами праці за формою № 1-ПВ. Актуальний бланк ви можете скачати у статті.
41996

Зразок Положення про енергетичну службу підприємства

Щоб забезпечити належне функціонування підприємства, яке є споживачем енергоресурсів, розробіть та затвердьте Положення про енергетичну службу. Щоб зробити це правильно, скористайтеся зразком Положення, наведеним у статті.
9164

Наказ про призначення відповідальних за безпечну експлуатацію генератора

Наказ стане у пригоді, щоб організовувати на підприємстві безпечне експлуатування генераторів. Адаптуйте зразок наказу про призначення відповідального за безпечну експлуатацію електрогенератора до потреб свого підприємства і використовуйте в роботі.
18190

Посадова інструкція: загальні вимоги

Організаційно-правовим документом, який визначає завдання, права, обов’язки і відповідальність працівника відповідно до займаної посади, є посадова інструкція. Дізнайтеся про основні вимоги до розроблення посадових інструкцій та їх структуру зі статті.
36611

Наказ про створення комісії з перевірки знань з питань охорони праці

Наказ про створення комісії з перевірки знань з питань охорони праці допоможе призначити членів комісії з перевірки знань з питань охорони праці на підприємстві та визначити їхні обов'язки. Скачайте приклад наказу про створення комісії, розроблений експертом.
22081

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді