В Миколаївській області обвалився новий силос із зерном

У Миколаївській області сьогодні вночі (16.08.2017) впав силос із зерном. Він входить до складу нового елеватора Південної аграрно-експортної компанії (ПАЕК), який було відкрито 22.06.2017.

На підприємстві встановлено силоси турецького виробництва, від компанії CSI. Один з них вночі деформувався і зруйнувався.

В результаті цього співробітницю, яка перебувала в диспетчерській, заблокувало конструкціями. Співробітники ДСНС провели аварійно-рятувальні роботи та звільнили жінку.

«Жінку, яку затисло конструкціями диспетчерського пункту, рятувальники деблокували в найкоротші терміни і передали до карети швидкої медичної допомоги. Стан її здоров'я задовільний» – сказано в повідомленні ДСНС.

На даний момент на підприємстві скликана комісія, яка встановить причини аварії.

«Ми проводимо службове розслідування із залученням представників підприємства, проектних організацій, представників монтажних компаній і заводу-виробника», – прокоментував директор виробничого комплексу «БВБ» Володимир Луста.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Інструкція з надання домедичної допомоги

Якщо на підприємстві стався нещасний випадок, саме від ваших дій залежатиме життя та здоров’я потерпілого. Як правильно діяти в критичній ситуації, підкаже Інструкція з надання домедичної допомоги. Скачайте зразок інструкції, розроблений експертом.
183123

Акт службового розслідування порушень вимог безпеки

Після того, як комісія зі службового розслідування встановила причини, винних осіб і зміст порушень, вона складає акт службового розслідування. Скачайте Акт службового розслідування: зразок, розроблений експертом
8544

Службове розслідування порушень вимог безпеки

Якщо порушення вимог безпеки на виробництві спричинило негативні наслідки, зокрема призвело до матеріальних збитків або травмування працівника, роботодавець може ініціювати службове розслідування. У статті підкажемо, як проводити службове розслідування та надамо зразки супутніх документів.
80645

Допомога при ураженні струмом

Перша допомога при ураженні електричним струмом — це найпростіші медичні дії, які виконуються безпосередньо на місці події в найкоротші після травмування строки. У статті ми розповімо, як правильно надати першу допомогу при ураженні струмом.
63845

Порядок розслідування нещасних випадків на виробництві

У разі настання нещасних випадків, які завдали шкоди робітникам або іншим людям, роботодавець зобов’язаний вжити всіх зусиль для організації неупередженої та повної перевірки обставин таких подій. У статті розповідаємо не лише про загальну процедуру розслідування нещасних випадків, а й про те, як провести розслідування в умовах воєнного стану.
133040

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді