Вітаємо із Всесвітнім днем охорони праці!

Сьогодні відзначається Всесвітній день охорони праці. Щиро вітаємо усіх охоронців праці з професійним святом та бажаємо натхнення у роботі. Дякуємо вам, що кожного дня оберігаєте життя та здоров’я тисяч працівників по всій Україні.

Вітаємо із Всесвітнім днем охорони праці!

З метою привернення уваги суспільства, органів державної влади, суб’єктів господарювання, громадських організацій до питань охорони праці, запобігання нещасним випадкам на виробництві та професійним захворюванням, вшанування пам’яті осіб, які загинули на виробництві, в Україні День охорони праці відзначається щорічно 28 квітня (Указ Президента України від 18.08.2006 № 685/2006).

Тема цьогорічного Всесвітнього дня охорони праці: Оптимізація збору та використання даних з охорони праці.

МОП визначилася з темою Всесвітнього дня охорони праці – 2018Читайте також: Всесвітній день охорони праці – 2018: МОП визначилася з темою

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Зразок відповіді на припис інспектора праці

За результатами інспекційного відвідування інспектор складе акт, а якщо виявить порушення законодавства про працю — припис про їх усунення. Як надати відповідь на припис про усунення порушень інспектора праці? Скористайтеся підготовленим нашим експертом зразком відповіді як орієнтиром.
29771

Термін використання засобів індивідуального захисту

Засоби індивідуального захисту зменшують вплив на працівників небезпечних та шкідливих чинників, запобігають нещасним випадкам і професійним захворюванням. Проте важливо вміти правильно ними користуватися і знати, яким має бути строк носіння спецодягу, спецвзуття та інших засобів індивідуального захисту, щоб вони дійсно захищали працівника.
22506

Засоби індивідуального і колективного захисту від ураження електричним струмом

Для збереження життя та здоров’я працівників під час роботи з електрообладнанням, призначеним для загального користування, та електроустановками застосовують засоби індивідуального і колективного захисту від ураження електричним струмом.
66573

Як організувати адміністративно-громадський контроль за станом охорони праці

Одним із основних видів контролю за станом охорони праці на підприємстві є триступеневий адміністративно-громадський контроль. Хто та як має його організувати? Чи обов’язково всім підприємствам дотримуватись триступеневої схеми контролю, — роз'яснюємо у статті.
26467

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді