Зміни в нормативній базі: перелік документів з охорони праці, скасованих Кабміном 10 березня

10.03.2017 Кабінет Міністрів України скасував дію понад 120 нормативних актів в різних сферах господарської діяльності, які суперечили нормам ЗУ «Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності». Розпорядження про скасування нормативної документації почне діяти через 2 місяці.

Скасовані нормативні документи в сфері охорони праці

Скасовані нормативні документи в сфері пожежної та техногенної безпеки

Скачати перелік

Зміни в нормативній базі: перелік документів з охорони праці, скасованих Кабміном 10 березня


Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Програма навчання з охорони праці

Найважливіша інформація для роботодавців щодо організації навчання з охорони праці на підприємстві: тематичний план і програма навчання з питань охорони праці, документи, потрібні для проведення навчання та перевірки знань з ОП, нормативне регулювання.
50491

Зразок посадової інструкції відповідального за електрогосподарство

Посадова інструкція відповідального за електрогосподарство: обов’язкові розділи та їх послідовність. На що треба звернути увагу при складанні посадової інструкції. Зразок посадової інструкції відповідального за електрогосподарство.
52969

Регулювання питань охорони праці в колективному договорі

Регулювання питань охорони праці у колективному договорі: нормативні акти; зміст; порядок розробки, узгодження, підписання та затвердження договору; внесення змін; реєстрація колективного договору. Скачайте зразок Розділ охорона праці в колективному договорі.
34110

Перевезення небезпечних вантажів

Небезпечні вантажі становлять потенційну загрозу для людини й навколишнього середовища. У статті ви знайдете відповіді на такі питання: що таке небезпечний вантаж, чим укомплектувати транспортні засоби, що перевозять такий вантаж, які документи оформити та які вимоги до виробничого персоналу
12709

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді