Журнал реєстрації дорожньо-транспортних пригод

Автор
заступник начальника служби безпеки та надзвичайних ситуацій КП «Київпастранс» із питань охорони праці та безпеки руху, Київ
Скачайте журнал реєстрації дорожньо-транспортних пригод, в якому на підприємствах, що надають послуги з перевезень або експлуатують транспортні засоби, фіксують порушення водіями підприємства Правил дорожнього руху.

На підприємствах, що надають послуги з перевезень або експлуатують транспортні засоби, потрібно розробити документацію з безпеки дорожнього руху, яка відповідає законодавчим вимогам. Вона допоможе упорядкувати роботу.

Серед таких документів:

  • журнал щозмінного передрейсового та післярейсового медичних оглядів водіїв;
  • журнал реєстрації інструктажів з безпеки руху;
  • акт службового розслідування дорожньо-транспортної пригоди;
  • лист стажування тощо.

Залежно від специфіки підприємства та виду його діяльності перелік такої документації можна значно розширити.

Перелік основної документації з безпеки дорожнього руху на підприємстві

Журнал реєстрації дорожньо-транспортних пригод

ДТП — досить часта причина нещасних випадків, які стаються на території підприємств. Зазвичай вони відбуваються через неорганізованість руху пішоходів та транспортних засобів.

Скачайте зразок журналу реєстрації дорожньо-транспортних пригод, який потрібен, щоб фіксувати порушення водіями підприємства Правил дорожнього руху.

Журнал реєстрації дорожньо-транспортних пригод

СКАЧАТИ

Документ наведено згідно з додатком 8 до Типового положення про Систему управління безпекою руху на автомобільному транспорті (на всіх рівнях — міністерство — підприємство), затвердженого наказом Мінінфраструктури від 12.11.2003 № 877.



зміст

Статичний блок для статей

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді