Актуальні теми вересня в «Довіднику спеціаліста з охорони праці»

Автор
шеф-редактор Експертус Охорона праці
Досліджуємо вподобання читачів, виконуємо обіцяне та визначаємо переможців

Актуальні теми вересня в «Довіднику спеціаліста з охорони праці»

Читайте свіжий номер

Шановні колеги!

Редакція журналу проводить мінідослідження щодо інформаційних уподобань читачів «Довідника спеціаліста з охорони праці» та більше спілкується з деякими з вас. Нам важливо визначити ваші запити та очікування, щоб залишатися вашим експертним помічником.

Ми завжди намагаємося дотримувати обіцянок, які дали читачам. Наприклад, обіцяли опублікувати відповіді на запитання учасників вебінарів, на які лектори не встигли відповісти через брак часу. Тримайте — «Надзвичайні ситуації на підприємстві: відповідаємо на запитання», «Дозвіл і декларація з ОП: експертна думка».

Зі сторінок вересневого номера також дізнаєтеся:

Це тільки частина рішень, які отримаєте цього місяця. Для вас, як завжди, є зразки документів, інструкції з охорони праці.

Колеги, редакція визначила переможців Рейтингу спеціалістів з охорони праці станом на 20 серпня. Вітаємо Любов Марщівську, Василя Карчевського, Олександра Миська, Ларису Дудчук. Круті результати, і в подарунок — сертифікати онлайн-магазину «Розетка» номіналом 500 грн.

Рейтинг постійно поповнюється новими запитаннями. Тож долучайтеся та перемагайте!

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Наказ про проведення інструктажів з охорони праці

Перед проведенням інструктажів з охорони праці на підприємстві потрібно видати відповідний наказ. У статті ви знайдете зразок наказу про проведення інструктажів з охорони праці, підготовлений експертом.
77446

Наказ про результати атестації робочих місць

За результатами атестації робочих місць за умовами праці видається наказ про її результати. Скачайте готовий зразок наказу про результати атестації робочих місць та за потреби адаптуйте його до особливостей вашого підприємства.
23864

Спецодяг для кухарів

Кухаря забезпечують спецодягом, спецвзуттям та іншими санітарними засобами. Існують певні вимоги щодо розміру, матеріалів, крою такого одягу та особливостей його використання. Детальніше про спецодяг для кухарів – у статті.
25420

Навчання і перевірка знань з охорони праці працівників закладів освіти

Чинне законодавство вимагає, щоб працівники протягом трудової діяльності проходили навчання і перевірку знань з охорони праці та безпеки життєдіяльності. Про те, як організувати навчання і перевірку знань з охорони праці працівників закладів освіти, — далі у статті.
15162

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді