Зберігання довідки про психіатричний огляд працівника

Пам'ятайте, доступ до таких даних в електронній системі охорони здоров’я обмежений.

Законодавство не встановлює, хто у роботодавця повинен зберігати довідки про проходження психіатричного огляду. Тому виникає питання, як це регулюється в розпорядчих документах МОЗ.

Яка служба зберігає довідку про проходження психіатричного огляду?

Лікар-психіатр видає довідку особі, яка пройшла медогляд про проходження попереднього, періодичного та позачергового психіатричних оглядів, зокрема на предмет вживання психоактивних речовин.

Особі, яка пройшла медогляд, лікар-психіатр видає довідку про проходження попереднього, періодичного та позачергового психіатричних оглядів, зокрема на предмет вживання психоактивних речовин.

Повне або часткове копіювання публікацій журналу для розповсюдження без письмового дозволу редакції журналу ЗАБОРОНЕНО

Джерело: https://esop.expertus.com.ua/10015733

Підставою є Порядок проведення попередніх, періодичних та позачергових психіатричних оглядів, у тому числі на предмет вживання психоактивних речовин, затверджений наказом МОЗ від 18.04.2022 № 651.

Де зберігати довідку про психіатричний огляд працівника?Чи є дані про психіатричні діагнози конфіденційною інформацією?

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Особливості охорони праці неповнолітніх

Особливості охорони праці неповнолітніх завжди були актуальними для роботодавців. Зі статті ви довідаєтеся: які умови прийняття на роботу неповнолітніх осіб, який час відпочинку для неповнолітніх передбачає законодавство, скільки має тривати робочий час для неповнолітніх, як звільнити неповнолітнього працівника.
19531

Наряд-допуск на виконання робіт в електроустановках

Наряд-допуск — це складене на спеціальному бланку розпорядження на безпечне проведення роботи, що визначає її зміст, місце, початок і закінчення, відповідальних за виконання роботи тощо. Скачайте чинний у 2024 році бланк наряду-допуску на виконання робіт в електроустановках та дізнайтеся, як правильно його оформлювати.
24272

Акт службового розслідування порушень вимог безпеки

Після того, як комісія зі службового розслідування встановила причини, винних осіб і зміст порушень, вона складає акт службового розслідування. Скачайте Акт службового розслідування: зразок, розроблений експертом
7318

Аналізуємо Типове положення про порядок проведення навчання і перевірки знань

Типове положення про навчання з питань охорони праці встановлює вимоги щодо організації навчання та перевірки знань з питань охорони праці посадових осіб та інших працівників підприємства.
28985

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді