Демонстрація системи «Експертус Охорона праці» за 5 хвилин

Теми:
Експерти редакції журналу «Довідник спеціаліста з охорони праці» створили короткий відеоролик про можливості роботи в експертно-правовій системі «Експертус Охорона праці»

Експерти редакції журналу «Довідник спеціаліста з охорони праці» створили короткий відеоролик про можливості роботи в експертно-правовій системі «Експертус Охорона праці».

За менш ніж 5 хвилин показано, що корисного для спеціаліста з охорони праці є у системі, як знайти необхідні матеріали (а потім скачати або роздрукувати), як читати журнал «Довідник спеціаліста з охорони праці» прямо в системі та короткий огляд рубрики «Розслідування нещасних випадків», яка буде доступна користувачам з січня 2016 року.

Перегляньте ролик та швидко оцініть переваги роботи з системою

Зацікавились? А тепер спробуйте самі — скористайтеся безоплатним ДЕМО-ДОСТУПом на сайті системи.

Для отримання доступу необхідно зайти на сайт, зареєструватися, натиснути кнопку «Спробувати» і отримати доступ на користування системою протягом 3-х днів безкоштовно.

Бажаєте замовити повний доступ до системи за обраним тарифом? Це можна зробити онлайн або в редакції: 0 44 586 56 06, 0 800 212 012 (callback), peredplata@Експертус.com.ua

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Заходи безпеки під час роботи із сонячними панелями та батареями

Вимоги безпеки під час використання сонячних батарей – важливий аспект охорони праці. Про основні небезпеки під час роботи із сонячними панелями та батареями, рекомендації щодо поводження з сонячними панелями та особливості дотримання вимог пожежної безпеки читайте у статті.
25

Що входить в обов'язки комісії з розслідування нещасного випадку

Для розслідування нещасних випадків, що не підлягають спеціальному розслідуванню, за наказом роботодавця на підприємстві утворюється комісія з розслідування нещасного випадку. Детальніше про склад комісії, її обов’язки і повноваження та про особливості створення комісії під час війни дізнайтеся зі статті.
46978

Інструкції з експлуатації засобів індивідуального захисту

Тема правильного вибору і експлуатації засобів індивідуального захисту є неабияк актуальною. Пропонуємо вам ознайомитися зі зразками інструкцій з експлуатації найпопулярніших засобів індивідуального захисту: респіратора, протигаза, марлевої пов’язки та ін.
30140

Навчання інженера з охорони праці

Де пройти навчання інженеру з охорони праці? Це питання хвилює багатьох фахівців, які дбають про свій професійний розвиток та хочуть ефективно використовувати робочий час. Усіх, хто прагне здобути нові знання та навички у сфері охорони праці, запрошуємо на навчання до Вищої Школи Охорони Праці. Наші експерти будуть раді вам допомогти.
10567

Посадова інструкція фахівця з питань цивільного захисту

Інструкція фахівця з питань цивільного захисту відповідає вимогам Довідника кваліфікаційних характеристик професій працівників у сфері цивільного захисту України та набуває чинності з моменту затвердження.
47719

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді