Завантажте презентацію «Нормативні зміни в ОП — 2023» із заходу Печерської РДА для спеціалістів з охорони праці

У заході взяла участь керівник видавничої групи «Охорона праці» Анна Леус, яка поділилася презентацією свого виступу з читачами нашого порталу

Завантажте презентацію «Нормативні зміни в ОП — 2023» із заходу Печерської РДА для спеціалістів з охорони праці26 вересня в приміщенні Печерської районної в місті Києві державної адміністрації під головуванням керівника апарату Олени Донець проведено міжвідомчий інформаційно-роз’яснювальний захід з питань охорони праці для працівників комунальних підприємств району.

В заході взяли участь представники сектору з питань охорони праці райдержадміністрації, Центрального міжрегіонального управління Державної служби з питань праці, Цифрового видавництва Експертус, Головного управління Пенсійного фонду України в м. Києві та підприємств району.

Доповідачі поінформували присутніх про особливості організації охорони праці в осінньо-зимовий період під час правового режиму воєнного стану, звернули увагу на зміни в законодавстві з питань охорони праці, а також обговорили причини настання нещасних випадків на виробництві та заходи щодо їх запобігання.

Джерело: Офіційний портал Печерської РДА

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Наказ про створення служби охорони праці

Під час створення на підприємстві служби охорони праці та призначення відповідальної особи за стан охорони праці вам знадобиться наказ про створення служби охорони праці. У статті ви знайдете приклад такого наказу та матимете змогу скачати його.
23581

Температурний скринінг працівників: як запровадити

Проведення температурного скринінгу працівників — обов’язкова процедура профілактичних заходів. Як організувати температурний скринінг на підприємстві, хто має контролювати його та як скласти наказ про запровадження температурного скринінгу — відповідає експерт.
36682

Як безпечно експлуатувати генератори електричної енергії

Масове використання генераторів стало новою українською реальністю. У статті розповідаємо про переваги різних видів генераторів, як організувати їх безпечну роботу й подбати про пожежну безпеку та які вимоги до обслуговувального персоналу
10433

Охорона праці жінок в Україні

Якими нормами законодавства урегульована охорона праці жінок на підприємстві у мирний та воєнний час? Що потрібно знати про особливості роботи жінок з вантажами, роботу жінок у нічний час, про нюанси працевлаштування та звільнення жінок? Детально про трудові права жінок — у статті.
32571

Інструктажі з пожежної безпеки: види, порядок проведення

Інструктажі з питань пожежної безпеки — один із найбільш ефективних заходів забезпечення пожежної безпеки на підприємстві. Зі статті ви дізнаєтеся про види протипожежних інструктажів, періодичність проведення інструктажів з пожежної безпеки та перевірку набутих знань.
163432

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді