Новий номер журналу «Довідник спеціаліста з охорони праці»: не пропустіть важливе

Автор
Володимир Дрозд — сертифікований експерт Європейського співтовариства з охорони праці (CE ESOSH). Досвідчений фахівець-практик, який підкаже, як діяти інженеру ОП в будь-якій ситуації
Зразки документів, нормативні оновлення, розбір практичних ситуацій та освітні програми для спеціалістів з охорони праці

image17

Перейти до нового номеру

Спекотно. Не тільки надворі, а й у редакції журналу. Працюємо, щоб кожен номер Довідника був максимально корисним і відповідав вашим очікуванням. 

Знаємо, що інколи голова йде обертом не лише від спеки, а й від потоку інформації, яку треба відстежити, від напруженої атмосфери в колективі через психологічну втому людей. Тож скористайтеся порадами наших експертів, які: 

Саме час планувати осінньо-зимові заходи на підприємстві. Робіть це разом із нами, заощаджуйте дорогоцінний час — у номері знайдете зразки необхідних документів. 

Будуть корисними й інші теми, які ми підготували в цьому номері. Також чекаємо вас на серпневих вебінарах: 

  • 9 серпня — «Навчання з питань цивільного захисту: від теорії до практики»; 
  • 22 серпня — «Які прийоми домедичної допомоги можуть врятувати життя». 

Устигніть зареєструватися на сайті seminar.expertus.com.ua — буде корисно та інформативно. 

Читайте журнал, беріть участь у наших освітніх заходах. Погодьтеся: папір чи електронне видання — це справа смаку, а от бути в курсі всіх фахових новацій — обов’язок професіонала. 

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Інструкція з охорони праці для оператора АЗС

Інструкція з охорони праці для оператора АЗС є нормативним документом, що містить обов’язкові вимоги з охорони праці для заправника при виконанні робіт згідно з його обов’язками. Скачайте інструкцію та за потреби адаптуйте до умов вашого підприємства.
18400

Контроль за станом охорони праці на підприємстві

Контроль за станом охорони праці на підприємстві є одним із складових елементів системи управління охороною праці підприємства. Контроль спрямований на виявлення відхилень від норм в умовах праці та перевірку виконання працівниками своїх обов’язків у сфері охорони праці. Дізнайтеся, які бувають основні види контролю за станом охорони праці на підприємстві, з якою періодичністю їх проводять, та якими документами супроводжується контроль.
57559

Всесвітній день охорони праці

Щорічно 28 квітня в Україні відзначають День охорони праці, який збігається зі Всесвітнім днем охорони праці. Так само збігається і девіз, який визначає МОП. Дізнайтеся, як звучить тема Дня охорони праці — 2024 та як організувати День охорони праці на підприємстві.
102234

Як організувати адміністративно-громадський контроль за станом охорони праці

Одним із основних видів контролю за станом охорони праці на підприємстві є триступеневий адміністративно-громадський контроль. Хто та як має його організувати? Чи обов’язково всім підприємствам дотримуватись триступеневої схеми контролю, — роз'яснюємо у статті.
22038

Цивільний захист на підприємстві

Для того, щоб запобігти надзвичайним ситуаціям, ліквідувати їх наслідки та надати допомогу потерпілим, організуйте на підприємстві роботу з цивільного захисту. У статті розповімо, які саме заходи цивільного захисту повинні забезпечити на своїх об’єктах суб’єкти господарювання.
27076

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді