Запрошуємо прослухати безкоштовний вебінар на тему «Безпека праці офісних працівників»

Журнал «Довідник спеціаліста з охорони праці» запрошує до участі у вебінарі на актуальну тему.

Журнал «Довідник спеціаліста з охорони праці» запрошує до участі у вебінарі* на актуальну тему  «Безпека праці офісних працівників», який відбудеться 14 травня 2014 року з 10:00 до 11:30. 

Лектор: Микола ФЕДОРЕНКО, постійний автор журналу «Довідник спеціаліста з охорони праці», головний державний інспектор з охорони праці Територіального управління Держгірпромнагляду у Київській області та м. Києві

 Вас зацікавить вебінар, якщо на Вашому підприємстві:

  • є орендовані приміщення (будівлі та споруди на балансі відсутні)
  • немає виробництв і приміщень з підвищеною небезпекою та вибухо- та пожежонебезпечними зонами
  • використовують лише офісну техніку, електропобутові та освітлювальні прилади
  • наявний один несекціонований ввідно-розподільний пристрій напругою до 380  В
  • ліфти, мережі електро-, тепло- та водопостачання обслуговує стороння організація за договором
  • застосовують засоби виробництва загального (побутового) призначення (наприклад, ручний слюсарний інструмент, ручний електроінструмент ІІ (ІІІ) класу безпеки), приставні драбини та ручні візки
  •  для службових потреб використовують орендовані транспортні засоби (для перевезення працівників, а також вантажів, що не належать до небезпечних).

 ВАЖЛИВО! Для перегляду вебінару на Вашому комп'ютері має бути встановлено  Adobe Flash Player — універсальний безоплатний додаток, що дає змогу переглядати сторінки з динамічними елементами, аудіо- чи відеофрагментами.

Ваші переваги:

  • можливість підключення з будь-якої точки країни
  • безоплатна нагода підвищити свій професійний рівень
  • економія часу та зусиль, комфорт
  • можливість отримати відповідь саме на Ваше запитання!

 * Вебінар  (або онлайн-семінар) — це різновид веб-конференції, що проводиться в режимі реального часу.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Заходи безпеки під час роботи із сонячними панелями та батареями

Вимоги безпеки під час використання сонячних батарей – важливий аспект охорони праці. Про основні небезпеки під час роботи із сонячними панелями та батареями, рекомендації щодо поводження з сонячними панелями та особливості дотримання вимог пожежної безпеки читайте у статті.
8

Наказ про створення служби охорони праці

Під час створення на підприємстві служби охорони праці та призначення відповідальної особи за стан охорони праці вам знадобиться наказ про створення служби охорони праці. У статті ви знайдете приклад такого наказу та матимете змогу скачати його.
23674

Температурний скринінг працівників: як запровадити

Проведення температурного скринінгу працівників — обов’язкова процедура профілактичних заходів. Як організувати температурний скринінг на підприємстві, хто має контролювати його та як скласти наказ про запровадження температурного скринінгу — відповідає експерт.
36705

Як безпечно експлуатувати генератори електричної енергії

Масове використання генераторів стало новою українською реальністю. У статті розповідаємо про переваги різних видів генераторів, як організувати їх безпечну роботу й подбати про пожежну безпеку та які вимоги до обслуговувального персоналу
10536

Охорона праці жінок в Україні

Якими нормами законодавства урегульована охорона праці жінок на підприємстві у мирний та воєнний час? Що потрібно знати про особливості роботи жінок з вантажами, роботу жінок у нічний час, про нюанси працевлаштування та звільнення жінок? Детально про трудові права жінок — у статті.
32682

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді