Домедична допомога: скачайте зразок інструкції

На порталі розміщено інструкцію з надання домедичної допомоги, яка має бути на кожному підприємстві

image41

СКАЧАТИ

Домедична допомога — це комплекс заходів, спрямованих на поновлення або збереження життя та здоров’я потерпілого, що здійснюється до прибуття медичного працівника. Проте надання такої допомоги потребує підготовки. Тож на кожному підприємстві має бути інструкція з надання домедичної допомоги, яку затверджують наказом по підприємству з обов’язковим вивченням працівниками.

 

На порталі «Служба охорони праці» опубліковано приклад інструкції з надання домедичної допомоги. Скачайте зразок та дійте згідно з інструкцією у разі необхідності.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Наказ про дорожньо-транспортну пригоду

Визначити заходи за результатами службового розслідування ДТП, що сталося з транспортним засобом підприємства, допоможе наказ про дорожньо-транспортну пригоду. Як його скласти — далі у статті.
52

Що потрібно знати про цивільно-правовий договір на виробництві

Чим відрізняється цивільно-правовий договір від трудового? Коли ЦПД визнають трудовим? Який штраф чекає на роботодавця за неоформлених працівників? Як розслідувати нещасний випадок із підрядником? Відповіді на ці та інші питання — далі у статті.
5140

Інструкція з охорони праці для працівника офісу

Щоб вберегти офісних працівників від можливих виробничих травм або професійних захворювань, розробіть та затвердьте інструкцію з охорони праці для працівника офісу. У статті ви знайдете зразок такої інструкції. За потреби адаптуйте її до умов вашого підприємства.
27611

Наказ про призначення особи, відповідальної за аптечку на підприємстві

Роботодавець своїм наказом має призначити особу, відповідальну за придбання аптечки та формування її лікарськими засобами. Щоб правильно оформити документ, скористайтеся зразком від експерта.
11232

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді