Домедична допомога: скачайте зразок інструкції

На порталі розміщено інструкцію з надання домедичної допомоги, яка має бути на кожному підприємстві

image21

СКАЧАТИ

Домедична допомога — це комплекс заходів, спрямованих на поновлення або збереження життя та здоров’я потерпілого, що здійснюється до прибуття медичного працівника. Проте надання такої допомоги потребує підготовки. Тож на кожному підприємстві має бути інструкція з надання домедичної допомоги, яку затверджують наказом по підприємству з обов’язковим вивченням працівниками.

 

На порталі «Служба охорони праці» опубліковано приклад інструкції з надання домедичної допомоги. Скачайте зразок та дійте згідно з інструкцією у разі необхідності.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Звіт про умови праці, пільги та компенсації за роботу зі шкідливими умовами праці за формою № 1‑ПВ

Один раз на два роки юридичні особи зобов’язані звітувати про умови праці, пільги та компенсації за роботу зі шкідливими умовами праці за формою № 1-ПВ. Актуальний бланк ви можете скачати у статті.
42086

Зразок Положення про енергетичну службу підприємства

Щоб забезпечити належне функціонування підприємства, яке є споживачем енергоресурсів, розробіть та затвердьте Положення про енергетичну службу. Щоб зробити це правильно, скористайтеся зразком Положення, наведеним у статті.
9257

Наказ про призначення відповідальних за безпечну експлуатацію генератора

Наказ стане у пригоді, щоб організовувати на підприємстві безпечне експлуатування генераторів. Адаптуйте зразок наказу про призначення відповідального за безпечну експлуатацію електрогенератора до потреб свого підприємства і використовуйте в роботі.
20406

Посадова інструкція: загальні вимоги

Організаційно-правовим документом, який визначає завдання, права, обов’язки і відповідальність працівника відповідно до займаної посади, є посадова інструкція. Дізнайтеся про основні вимоги до розроблення посадових інструкцій та їх структуру зі статті.
36766

Наказ про створення комісії з перевірки знань з питань охорони праці

Наказ про створення комісії з перевірки знань з питань охорони праці допоможе призначити членів комісії з перевірки знань з питань охорони праці на підприємстві та визначити їхні обов'язки. Скачайте приклад наказу про створення комісії, розроблений експертом.
22266

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді