Не пропустіть новий травневий номер електронного журналу «Довідник спеціаліста з охорони праці»

image14

Законодавча та нормативна база

У новому номері «Довідника спеціаліста з охорони праці» ви традиційно зможете ознайомитися із законодавчими та нормативними оновленнями та знайти офіційні роз'яснення щодо практичних ситуацій. Матеріали згуртовані у рубрики, тож вам буде простіше знайти те, що потрібне саме вам.

Експерти журналу постійно стежать за актуальними запитами, тож у травневому номері ви зможете знайти практичні поради стосовно посівних робіт та окрему рубрику щодо захисту від кліщів.

📰 Як уберегтися від укусів кліщів Довідник спеціаліста з охорони праці

Наші передплатники мають змогу постійно підвищувати свій фаховий рівень, беручи участь в освітніх заходах. Під час вебінарів можна отримати нові знання або ж актуалізувати попередній досвід. Анонси таких подій також можна знайти в новому номері.

Окрема рубрика «Запитання — відповідь» підготує вас до різних робочих ситуацій і допоможе знайти найкращий вихід з них. 

Якщо ви не є передплатником, маєте змогу оформити демодоступ, щоб оцінити нашу роботу і лише після цього оформити передплату.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як запобігти отруєнню пестицидами

Якщо не дотримуватися певних вимог при роботі з пестицидами, отруєння ними неминуче. Пестициди можуть потрапляти в організм людини не тільки через дихальні шляхи, а й через шкіру, слизові оболонки очей, через травний канал. Як запобігти отруєнню пестицидами — розповідає експерт
2906

Експлуатуємо атракціонну техніку безпечно

Перед початком роботи атракціонних комплексів потрібно впевнитись у справності обладнання та компетентності персоналу щодо попередження нещасних випадків. Стаття допоможе розібратися, як організувати монтаж, техогляд і безпечну експлуатацію атракціонів, які дозвільні документи оформити, зокрема під час воєнного стану, і як забезпечити безпеку відвідувачів
2167

Наказ про дорожньо-транспортну пригоду

Визначити заходи за результатами службового розслідування ДТП, що сталося з транспортним засобом підприємства, допоможе наказ про дорожньо-транспортну пригоду. Як його скласти — далі у статті.
70

Інструкція з охорони праці садівника

Інструкція з охорони праці садівника є документом, що містить обов’язкові для дотримання садівником вимоги з охорони праці при виконанні робіт, визначених його функціональними обов’язками.
3591

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді