Даруємо гостьовий доступ до найактуальніших матеріалів

Тепер ви можете отримати доступ до консультацій в системі «Експертус Охорона праці» та скористатися фаховою допомогою наших експертів

image45

Не пропустіть головне у лютому

Цифрове видавництво Експертус постійно акумулює інформацію, яка допомагає організувати роботу підприємства з урахуванням викликів воєнного стану. Це і нормативні оновлення, і моделювання практичних ситуацій, і розробка готових документів, які необхідно використовувати під час роботи. Ви можете пересвідчитися у якості наших послуг, перш ніж оформити підписку на систему «Експертус Охорона праці».

Скористайтеся демо-доступом до матеріалів системи «Експертус Охорона праці». Такий доступ дає можливість познайомитися з системою, знайти потрібну інформацію, оцінити наші матеріали і лише після цього оформити передплату.

Для того, щоб отримати 3 дні повного доступу, потрібно лише натиснути кнопку «Отримати доступ» і пройти швидку реєстрацію.

Поки ви підтримуєте безпечні умови роботи на своєму підприємстві, ми раді підтримати вас. Тримаймо економічний фронт разом!

 

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Наряд-допуск на виконання робіт в електроустановках

Наряд-допуск — це складене на спеціальному бланку розпорядження на безпечне проведення роботи, що визначає її зміст, місце, початок і закінчення, відповідальних за виконання роботи тощо. Скачайте чинний у 2024 році бланк наряду-допуску на виконання робіт в електроустановках та дізнайтеся, як правильно його оформлювати.
24129

Акт службового розслідування порушень вимог безпеки

Після того, як комісія зі службового розслідування встановила причини, винних осіб і зміст порушень, вона складає акт службового розслідування. Скачайте Акт службового розслідування: зразок, розроблений експертом
7294

Аналізуємо Типове положення про порядок проведення навчання і перевірки знань

Типове положення про навчання з питань охорони праці встановлює вимоги щодо організації навчання та перевірки знань з питань охорони праці посадових осіб та інших працівників підприємства.
28972

Службове розслідування порушень вимог безпеки

Якщо порушення вимог безпеки на виробництві спричинило негативні наслідки, зокрема призвело до матеріальних збитків або травмування працівника, роботодавець може ініціювати службове розслідування. У статті підкажемо, як проводити службове розслідування та надамо зразки супутніх документів.
79496

Заохочення працівників до дотримання правил безпеки

Важливим та першочерговим завданням безпеки праці на робочих місцях є формування лідерства вищого керівництва в питаннях безпеки та пріоритетної уваги до цих питань. У такому випадку працівник буде бачити і вірити, що безпека його праці - це одна з ключових цінностей підприємства. Саме це є одним із мотивів безпечної поведінки працівників.
92

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді