Набули чинності нові типові форми документів у сфері державного ринкового нагляду і державного контролю продукції

Наказ Мінекономрозвитку № 667 від 19.04.2019 «Про затвердження типових форм документів у сфері державного ринкового нагляду і державного контролю продукції» набув чинності 18 липня 2019 року.

18 липня 2019 року набув чинності наказ Мінекономрозвитку № 667 від 19.04.2019 «Про затвердження типових форм документів у сфері державного ринкового нагляду і державного контролю продукції».

За якими критеріями перевірятимуть підприємства

Зокрема цим документом затверджено такі типові форми документів, як-от:

  • направлення на проведення перевірки;
  • акт перевірки характеристик продукції;
  • акт перевірки додержання вимог щодо представлення продукції за місцем проведення ярмарку, виставки, показу чи демонстрації в інший спосіб продукції, що не відповідає встановленим вимогам;
  • акт перевірки стану виконання суб’єктом господарювання рішень про вжиття обмежувальних (корегувальних) заходів;
  • припис про негайне усунення порушень вимог щодо представлення за місцем проведення ярмарку, виставки, показу чи демонстрації в інший спосіб продукції, що не відповідає встановленим вимогам;
  • рішення про негайне припинення представлення продукції за місцем проведення відповідного ярмарку, виставки, показу чи демонстрації в інший спосіб продукції, що не відповідає встановленим вимогам;
  • рішення про відбір зразків продукції;
  • рішення про вжиття обмежувальних (корегувальних) заходів;
  • рішення про внесення змін до рішення;
  • рішення про скасування рішення;
  • рішення про знищення продукції або приведення її в інший спосіб до стану, що виключає її використання.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Дотримання вимог охорони праці на елеваторах

Елеватори входять у новий сезон роботи в умовах війни. Поряд з небезпеками воєнного стану, періодичних обстрілів та аварійних відключень електроенергії на підприємства чатують і традиційні небезпеки. Тому роботодавцям необхідно забезпечити постійний нагляд за безпекою на робочих місцях та організовувати технологічний процес відповідно до вимог нормативно - правових актів з охорони праці (далі – НПАОП).
32

Яка відповідальність передбачена за порушення законодавства про охорону праці

Для підвищення рівня правової свідомості громадян та стимулювання правомірної поведінки працівників і роботодавців у сфері безпеки праці передбачена відповідальність за порушення законодавства про охорону праці.
79352

Особливості охорони праці неповнолітніх

Особливості охорони праці неповнолітніх завжди були актуальними для роботодавців. Зі статті ви довідаєтеся: які умови прийняття на роботу неповнолітніх осіб, який час відпочинку для неповнолітніх передбачає законодавство, скільки має тривати робочий час для неповнолітніх, як звільнити неповнолітнього працівника.
19666

План перевірок Держпраці на 2024 рік

Планові заходи державного нагляду здійснюються відповідно до річних планів, що затверджуються органом державного нагляду. Завантажте План графік перевірок Держпраці на 2024 рік та перевірте, чи є у ньому ваше підприємство.
13557

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді