Сертифікат про навчання з охорони праці

Автор
шеф-редактор Експертус Охорона праці
У Вищі школі охорони праці можна не лише підвищити свою кваліфікацію з охорони праці, а й отримати персональний сертифікат про навчання. Згенерувати його допоможе новий сервіс.

Покращити знання та навички спеціалісти з охорони праці можуть, ставши слухачами Вищої школи охорони праці. Школа пропонує такі навчальні курси: «Професійна сертифікація спеціалістів із охорони праці — 2023» та «Пожежна безпека на підприємстві».

 

Програма «Професійна сертифікація спеціалістів із охорони праці — 2023» спрямована на опанування загального курсу охорони праці із найкращими експертами галузі.

Під час проходження програми «Пожежна безпека на підприємстві» слухачі дізнаються про обов’язки з пожежної безпеки, протипожежний режим на підприємстві та зможуть підготуватися до пожежної перевірки.

А ще учасники навчання отримають доступ до готової документації з ОП, знайдуть відповіді на запитання щодо конкретних ситуацій та отримають офіційне підтвердження здобутих знань з охорони праці.

Сертифікат про навчання з охорони праці

Слухачі Вищої школи охорони праці після закінчення курсу отримають сертифікат про проходження навчальної програми. Завдяки сервісу, який ми створили, ви можете вже зараз перевірити, як виглядатиме ваш диплом. 

Сертифікат про навчання з охорони праці — перевіряйте в один клік ПЕРЕВІРИТИ СЕРТИФІКАТ

Навчання у Вищій школі охорони праці відбувається онлайн, що дає змогу обрати зручний час для уроків. Наші викладачі пропонують не лише теоретичні знання, а й практикуми, аналіз конкретних ситуацій, готові зразки документів.

Завдяки програмам, розробленим фахівцями у сфері охорони праці з урахуванням викликів сьогодення, ви зможете знайти вихід з багатьох складних ситуацій, які виникають під час професійної діяльності. Тож не гайте часу і долучайтеся до навчання!

 

Любі читачі, команда Цифрового видавництва Експертус продовжує працювати і надавати вам професійну підтримку

У разі, якщо вам потрібні консультація експерта або відповідь на питання, передплатіть за спеціальною ціною електронний журнал «Довідник спеціаліста з охорони праці» або систему «Експертус Охорона праці»

Вища школа охорони праці

 



зміст

Статичний блок для статей

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді