Підвищення кваліфікації з охорони праці

Автор
шеф-редактор Експертус Охорона праці
Запрошуємо пройти підвищення кваліфікації з питань охорони праці у нашій Вищій онлайн школі. Про переваги, які ви отримаєте, — далі.

Підвищення кваліфікації з охорони праці

Де пройти підвищення кваліфікації з питань охорони праці? З одного боку, здається, в інтернеті безліч варіантів, де пройти навчання інженеру з охорони праці. Однак не всі пропонують офіційний сертифікат після навчання, десь ціна «кусається», а ще десь виникають сумніви у компетентності викладачів.

 

Якщо ви вже знайомі з нашим журналом «Довідник спеціаліста з охорони праці» чи з системою «Експертус охорона праці», то вже знаєте викладачів школи. Це провідні експерти з охорони праці, які з радістю готові поділитися з вами своїми знаннями та досвідом. Раніше вони робили це переважно за допомогою статей та консультацій. Однак ми помітили, що питань у наших читачів виникає все більше, тому вирішили систематизувати їх і включити в програми онлайн школи.

Так, програма «Професійна сертифікація спеціалістів із охорони праці — 2023» розроблена для опанування загального курсу охорони праці. Під час навчання інженер з охорони праці дізнається, як запровадити систему управління охороною праці, опанує новий алгоритм розслідування нещасних випадків, ознайомиться з принципами надання домедичної допомоги потерпілим на виробництві.

Наші фахівці постійно стежать за змінами в законодавстві та за потреби оновлюють програму.

Підготуватися до перевірки з пожежної безпеки, правильно встановити протипожежний режим на підприємстві допоможе програма «Пожежна безпека на підприємстві».

Пройти навчання з питань пожежної безпеки

Пройти навчання з питань пожежної безпеки

Які переваги онлайн підвищення кваліфікації з питань охорони праці

У Вищій онлайн школі Охорони праці вчитися можна 24 години на добу 7 днів на тиждень. Погодьтеся, це дуже зручно. Вам не потрібно нікуди їхати. Виберіть зручний для себе час та облаштуйте місце для комфортного сприйняття інформації.

Щоб почати підвищення кваліфікації з питань охорони праці, вам потрібен лише комп'ютер із виходом в інтернет, електронна пошта, колонки або навушники, підключені до комп'ютера і браузер без обмежень на показ відео з youtube.com.

Будь-яка програма підвищення кваліфікації інженера з охорони праці в нашій школі зорієнтована передусім на практичне застосування набутих умінь та навичок. Отже, наші слухачі не будуть засинати від сухої теорії. Лайфхаки, відеолекції та конспекти допоможуть дистанційно навчатись та суттєво зекономити час на щоденних справах! 



зміст

Статичний блок для статей

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді