Відповідь на припис пожежників

UA RU
Автор
юрист-практик, експерт з питань охорони праці
Завантажте зразок відповіді на припис Державної служби України з надзвичайних ситуацій про усунення порушень вимог законодавства у сфері пожежної безпеки.

Перевірки пожежної безпеки є одними з найчастіших приводів для візитів контролюючих органів. У разі недотримання суб'єктом господарювання вимог пожежної безпеки, визначених Кодексом цивільного захисту України та іншими нормативно-правовими актами, стандартами, нормами і правилами, посадові особи органу виконавчої влади, який здійснює державний нагляд у сфері техногенної та пожежної безпеки, у межах своїх повноважень видають відповідні приписи з питань пожежної безпеки. Підстава — ст. 69 КЦЗ.

Уповноважений орган вимагає від винних осіб усунення порушень. Відповідальним за пожежну безпеку потрібно уважно ставитися до виконання приписів ДСНС та виправляти недоліки у роботі у строк, передбачений приписом. Інакше штрафів не уникнути.

Зекономте свій час та скачайте готовий зразок відповіді на припис про усунення порушень законодавства у сфері пожежної безпеки підрозділу ДСНС.

image82
ІРИНА ШКАРІВСЬКА Постійний автор статей та лектор вебінарів на теми законодавства про охорону праці
Чи може один фахівець відповідати одночасно за охорону праці, пожежну безпеку, цивільний захист?

Статичний блок для статей

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді