Не пропустіть свіжий номер «Довідника спеціаліста з охорони праці»

Автор
шеф-редактор Експертус Охорона праці
Управляйте ризиками замість того, щоб побиватись через їх наслідки

Не пропустіть свіжий номер «Довідника спеціаліста з охорони праці»

Довідник спеціаліста з охорони праці

Чи помічали ви, що щоденне зіткнення з ризиками притуплює відчуття небезпеки? Ви, як ніхто, знаєте, до яких трагічних наслідків це може призвести, зокрема на робочих місцях. Тому ваша робота й відповідальність мають стати базою, з якої починається безпека та дисципліна на підприємствах. А ми, як завжди, станемо вашою підтримкою і пропонуємо: 

Ще одним нагадуванням про ризики й розплату нехай стане стаття адвоката Юлії Миколаєць «Роботодавець має сплатити 100 тис. грн за смертельний нещасний випадок». Тема відповідальності посадових осіб стане однією з провідних і на Всеукраїнському конгресі з охорони праці — 2024. Ми розглянемо її під новим кутом, і це буде надзвичайно цікаво та корисно. Отже, долучайтеся! 

Довідник прагне, щоб ви у своїй роботі управляли ризиками, а не несл­и відповідальність за їх наслідки. Отже, читайте журнал, здобувайте нові знання. Адже бути в курсі всіх фахових новацій — обов’язок кожного професіонала.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Наказ про дорожньо-транспортну пригоду

Визначити заходи за результатами службового розслідування ДТП, що сталося з транспортним засобом підприємства, допоможе наказ про дорожньо-транспортну пригоду. Як його скласти — далі у статті.
65

Що потрібно знати про цивільно-правовий договір на виробництві

Чим відрізняється цивільно-правовий договір від трудового? Коли ЦПД визнають трудовим? Який штраф чекає на роботодавця за неоформлених працівників? Як розслідувати нещасний випадок із підрядником? Відповіді на ці та інші питання — далі у статті.
5164

Інструкція з охорони праці для працівника офісу

Щоб вберегти офісних працівників від можливих виробничих травм або професійних захворювань, розробіть та затвердьте інструкцію з охорони праці для працівника офісу. У статті ви знайдете зразок такої інструкції. За потреби адаптуйте її до умов вашого підприємства.
27638

Наказ про призначення особи, відповідальної за аптечку на підприємстві

Роботодавець своїм наказом має призначити особу, відповідальну за придбання аптечки та формування її лікарськими засобами. Щоб правильно оформити документ, скористайтеся зразком від експерта.
11278

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді