Контроль та відповідальність у сфері держзакупівель

Журнал «Держзакупівлі» запрошує до участі у безоплатному вебінарі.

Журнал «Держзакупівлі» запрошує фахівців у сфері держзакупівель та комітети з конкурсних торгів до участі у безоплатному вебінарі*, який відбудеться 17 квітня о10:00.

 Під час вебінару обговорюватимуться такі питання:

  • органи контролю, які перевіряють держзакупівлі;
  • види та підстави перевірки державних закупівель;
  • питання, які перевіряє Держфінінспекція;
  • за що члени комітету несуть адміністративну відповідальність.

 Лектор: Ярослава ДУБРОВА, заступник начальника відділу моніторингу ризикових операцій Управління моніторингу ризикових операцій та державних закупівель Держфінінспекції.

Учасники вебінару зможуть отримати відповіді на свої запитання в режимі онлайн.

Взяти участь у вебінарі дуже легко! 

Пройдіть реєстрацію. Обов’язково заповніть усі поля із зірочкою та запам’ятайте електронну адресу, яку Ви вказали під час реєстрації (цей e-mail необхідно буде зазначити 17 квітня у формі авторизації для перегляду вебінару).

Реєстрацію відкрито до 14:00 16 квітня 2014 року.

У день проведення вебінару (17.04.2014 о 9:00) на вказану Вами електронну адресу ми направимо лист із доступом на вебінар.

Участь у вебінарі БЕЗОПЛАТНА за умови попередньої реєстрації.

 ВАЖЛИВО! Для коректного відображення банера на порталі та перегляду вебінару на Вашому комп'ютері має бути встановлено Adobe Flash Player**.

Приємного перегляду!

Переваги вебінару:

• можливість підключення з будь-якої точки країни за наявності інтернету;
• безоплатна нагода підвищити свій професійний рівень;
• економія часу та зусиль, комфорт;
• можливість отримати відповідь саме на Ваше запитання.

*Вебінар (або онлайн-семінар) — різновид веб-конференції, що проводиться в режимі реального часу.

** Adobe Flash Player — універсальний безоплатний додаток, що дає змогу переглядати сторінки з динамічними елементами, аудіо- чи відеофрагментами. Ви можете завантажити такий додаток.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Заходи безпеки під час роботи із сонячними панелями та батареями

Вимоги безпеки під час використання сонячних батарей – важливий аспект охорони праці. Про основні небезпеки під час роботи із сонячними панелями та батареями, рекомендації щодо поводження з сонячними панелями та особливості дотримання вимог пожежної безпеки читайте у статті.
11

Наказ про створення служби охорони праці

Під час створення на підприємстві служби охорони праці та призначення відповідальної особи за стан охорони праці вам знадобиться наказ про створення служби охорони праці. У статті ви знайдете приклад такого наказу та матимете змогу скачати його.
23674

Температурний скринінг працівників: як запровадити

Проведення температурного скринінгу працівників — обов’язкова процедура профілактичних заходів. Як організувати температурний скринінг на підприємстві, хто має контролювати його та як скласти наказ про запровадження температурного скринінгу — відповідає експерт.
36705

Як безпечно експлуатувати генератори електричної енергії

Масове використання генераторів стало новою українською реальністю. У статті розповідаємо про переваги різних видів генераторів, як організувати їх безпечну роботу й подбати про пожежну безпеку та які вимоги до обслуговувального персоналу
10539

Охорона праці жінок в Україні

Якими нормами законодавства урегульована охорона праці жінок на підприємстві у мирний та воєнний час? Що потрібно знати про особливості роботи жінок з вантажами, роботу жінок у нічний час, про нюанси працевлаштування та звільнення жінок? Детально про трудові права жінок — у статті.
32682

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді